субота, 18 липня 2015 08:45

Шлюб акторки Катерини Кузнецової зруйнувала політика

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Українська акторка Катерина Бондаренко, яка вже довгий час працює у Росії розлучилася з чоловіком після півроку офіційних стосунків через політику, про це вона повідомила у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Було і закінчилась історія, ми одружились у вересні. Півроку прожили і в якийсь момент сталися деякі обставини, які викликали роздуми про розлучення. Він не розділяв моїх політичних поглядів, мене це нервувало і за це дуже переживала, тому що думаю заради кохання можна прийняти бік дружини. Але коли виникали якісь моменти у компанії, він мене виносив, тому що бачив, що відбувалось зі мною, а це не дуже хороші речі, сльози, внутрішня агресія, тому що мені це все дуже важко", - говорить Катерина Бондаренко.

За словами зірки її громадянство не заважає отримувати роботу у Росії.

"У мене були моменти, коли мене запрошували зніматися у фільмах про українську історію. Про те що відбувається зараз очима Росі і я відмовлялась, і мені казали, що розкажуть правду, але я була принципова. Я не женусь отримати російське громадянство, я зробила собі дозвіл на роботу і цього достатньо. Я лише плачу податки і працюю і ні разу не відчувала, що ти українка ми тебе знімати не будемо", - говорить акторка.

Своїх батьків акторка навідує дуже часто.

"Якщо у них не виходить, я їх розумію чесно я роблю сама, кожні 2-3 дні вихідних я беру квиток і лечу у Київ, для мене важливо підпитатися рідними місцями. Батьки для мене це святе", - говорить Катерина Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб акторки Катерини Кузнецової зруйнувала політика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути