пʼятниця, 03 липня 2015 17:27

Сієна Міллер засвітила струнку фігуру у бікіні
10

Акторка, зірка фільму "Американський снайпер" Сієна Міллер відпочила у Іспанії зі своїм бойфрендом.

Пару бачили на пляжі, де вона ніжилась під сонечком. Сієна у світлому бікіні демонструвала струнку фігуру та білосніжну шкіру.

Нагадаємо, раніше Сієна Міллер була у стосунках з актором Джудом Лоу, але після скандалу зі зрадою з боку Лоу вона знайшла свою другу половинку у обличчі Тома Старіджа, від якого два роки тому народила доньку Марлоу.

"Я в шоці від того як це вести нормальне життя. Це немов я щось раніше упустила, ми у місці відомому лише нам. Це прекрасно відчувати щастя у малому" ,- каже Сієна у інтерв'ю American Vogue.

За словам актори пологи були випробовуванням.

"Мої пологи йшли неправильно. Я хотіла народжувати у воді природним способом, а скінчилося кесаревим розтином", - говорить Сієна у інтерв'ю журналу Time Out.

"Авжеж це складно, для когось просто, але для мене важко", - говорить Сієна і зазначає що все одно готова пройти через це ще раз.

"Моє тіло незнайоме мені, воно не належить мені, всі ці красиві та естетичні риси вони не потрібні. Розумієш навіщо тобі груди і я надзвичайно поважаю власне тіло, тому що воно здатне на багато" - говорить Сієна у інтерв'ю Harper's Bazaar.

Зараз ви читаєте новину «Сієна Міллер засвітила струнку фігуру у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути