середа, 02 листопада 2016 16:15

Сієнна Міллер зіграла у різдвяному відео Burberry
7

Сієнна Міллер зіграла в приуроченому до 160-літнього ювілею Будинку Burberry Prorsum різдвяному відео The Tale of Thomas Burberry про винахідника габардину і засновника бренду Томаса Берберрі, що пройшов шлях від підмайстри торговця тканинами до відкриття власного магазину T. Burberry and Sons, що пізніше виріс в справжню модну імперію.

Біографічна історія кравця зібрала в кадрі зірок британського кіно: роль Томаса Берберрі в картині Азіфа Кападіа дісталася Доналу Глісон, а двох його улюблених жінок зіграли Сієнна Міллер і Лілі Джеймс.

Справжнім проривом для нього став винахід габардину - ця тканина зберігала відносну легкість, непогано дихала і разом з тим була напрочуд водостійкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сієнна Міллер приміряла весняні образи

Пізніше стало ясно, що новий матеріал не тільки добре тримає воду, але і в цілому відрізняється вражаючою міцністю. У 1888 році Берберрі отримав патент на свій винахід, а після на замовлення військових розробив модель габардинового плаща для офіцерів королівських ВПС, сьогодні відомого як тренчкот.

У 1901 році Томас зареєстрував фірмовий логотип своєї компанії - кінного лицаря, який несе стяг з написом Propsum ( "Вперед"), а в 1909-му було зареєстровано саме ім'я Burberry.

Зараз ви читаєте новину «Сієнна Міллер зіграла у різдвяному відео Burberry». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути