пʼятниця, 15 червня 2012 12:52

Сергій Тігіпко попітнів у тренажерній залі

Автор: Фото: Twitter Сергія Тігіпка
 

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко навіть у відрядженнях намагається підтримувати форму. Перебуваючи у Миколаєві, політик знайшов годинку, аби попітніти на тренажерах у компанії тренера.

Про це віце-прем'єр написав у своєму мікроблозі Twitter, пише ТаблоID.

"Зараз в Миколаєві. Щойно завершив своє щоденне ранкове годинне тренування. Дякую тренеру, який допомагав мені", - написав Сергій Леонідович та виклав фото.

До речі, Тігіпко має власну тренажерну залу у себе вдома. Там також іноді тренується та займається йогою його дружина Вікторія.

"Вранці спускаюся до спортзалу. О 8:00 посадка всіх трьох дітей в машину для виїзду по школам і я спускаюся в спортзал. І там, в залежності від наявності часу, від сорока хвилин до півтори години, це за щастя", - розповідала раніше вона.

Дружина віце-прем'єр-міністра України Сергія Тігіпка, займається у власному спортзалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Тігіпко займається у власному спортзалі

"Він розташований в будинку. Але назвати його повноцінним спортзалом дуже складно. Там є той набір тренажерів мінімальний, який я використовую. До речі для йоги багато тренажерів не потрібно, один килимок", - підкреслила Вікторія.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Тігіпко попітнів у тренажерній залі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути