Ексклюзиви
понеділок, 05 вересня 2011 15:01

Сєдакова "відхрестилася" від інтиму з Дюжевим

Сєдакова "відхрестилася" від інтиму з Дюжевим

У суботу у столичний кінотеатр "Україна", де презентували російську комедію "Вагітний", прийшла співачка Анна Сєдокова. В Україні вона не з'являлася півроку. З чоловіком бізнесменом Максимом і двома доньками живе в американському Лос-Анджелесі.

"Я б цей фільм рекомендувала всім парам подивитися. Це найкращий наочний посібник для того, щоб чоловіки нарешті навчилися розуміти нас жінок. Спочатку до зйомок у стрічці я поставилась насторожено. За сюжетом, моя героїня не могла завагітніти. У мене були ті ж самі проблеми. Я півроку намагалася завагітніти, але нічого не виходило. Це важка тема для мене", - зізналась співачка.

24 липня Анна вдруге стала мамою. Народила доньку Моніку.

"Я дуже боялася, що, якщо почну грати жінку, яка не може завагітніти, почну в це вірити, і тоді взагалі нічого не вийде. І ось одного разу після зйомок, де моя героїня плаче від того, що не може мати дітей, я пішла в аптеку, купила тест. Приїхала додому, зробила тест і побачила дві смужки. Для мене це було справжньою магією. Одразу подзвонила Максиму і сказала, що скоро ми станемо батьками", - поділилась вона.

У фінальній частині фільму актор Дмитро Дюжев, який зіграв чоловіка Анни, поцілував її.

"Це жах! Це був перший знімальний день. У сценарії було написано: "обійми". А тут Діма підходить і цілує мене. Добре, що в цей момент не знімали мої очі, я була шокована. Переживала, як на це відреагує мій чоловік", - розповіла Сєдокова.

Співачку перебиває актор Дмитро Дюжев: "Насправді там було дуже слизько. Я послизнувся і наткнувся на губи Ані. Так що не треба тут розказувати. Бо я теж можу розказати усім, хто справжній батько твоєї доньки".

"У той момент тебе поруч зі мною і близько не було. Так що нічого тут чутки розпускати", - зауважила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Сєдакова "відхрестилася" від інтиму з Дюжевим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути