середа, 15 лютого 2012 14:31

Савіка Шустера із новою дівчиною познайомили друзі

Савіка Шустера із новою дівчиною познайомили друзі

Савік Шустер вже знайомий із батьками своєї нової дівчини Олени Орєхової. Про це Gazeta.ua розповіла сестра Олени — Даша.

"Знаєте, мені вже нічого додати до всього, що було сказано. Після того, як сестру із Савіком показали разом на всю країну, говорити нічого. Ні ми, ні вони не хотіли афішувати цих стосунків. Нам було образливо, коли наступного дня почало дзвонити купа знайомих і казати: "Ми тут таке бачили... Це правда?". Олену із Савіком познайомили їхні спільні друзі на вечірці. Ну і так зустріч за зустріччю і вони почали зустрічатись. Не розумію, чому такий інтерес до них. Ну да, Савік публічна людина, але вони ж звичайна пара. І Савік насправді дуже проста людина в спілкуванні", - зауважує Даша.

Із новим кавалером Олена своїх батьків вже познайомила.

"Особисто я з ним зустрічалася лише раз. Батьки також один раз із ним бачились. Вони нормально сприйняли. А що тут такого? Олена не приводить Савіка типу на спільні обіди чи вечері до нас додому. Він дуже зайнята людина", - відмічає дівчина.

Олена разом із сестрою та мамою Єленою 20 років займається прикладним мистецтвом. Сім років тому почали робити ляльки-мотанки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коханка Савіка Шустера молодша від нього на 31 рік

"Ми робимо ляльки для звичайних людей. Вони коштують від 150 грн. А в пресі написали, що продаємо їх від тисячі доларів. Таку дорогу ляльку ми продали лише торік в жовтні. Вона була близько двох метрів і виготовлена із сіна. То після того мама подумала, що такі ляльки також можуть користуватися попитом. Наш тато ляльками не займається. В нього інший бізнес, але я не хочу про це розповідати", - підсумувала Даша.

Зараз ви читаєте новину «Савіка Шустера із новою дівчиною познайомили друзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути