субота, 10 вересня 2016 11:55

Руслана вважає, що львів'яни недостатньо боролись за Євробачення

Автор: 112.ua
 

Співачка Руслана розповіла, що не вважає, що Львів достатньо доклав зусиль, щоб отримати право на проведення Євробачення наступного року. Про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Дуже шкода і мені здається не дуже ми львів'яни поборолися, так об'єктивно говорячи. Дивлячись презентацію міст, я бачила, що Дніпро, Харків і Київ просто розривали на собі сорочку, боролися до останнього, було видно, що ці міста нічого іншого не хотіли крім Євробачення", - сказала співачка.

Читайте також: Садовий прокоментував своє ставлення до секс-меншин на Євробаченні

Нагадаємо, сталові відомо, що пісенний конкурс Євробачення 2017 року прийматиме Київ.

"Містом проведення Євробачення-2017 обрано Київ", - повідомив гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

Відповідне рішення ухвалив оргкомітет із підготовки та проведення конкурсу. За словами керівника НТКУ, за Київ проголосували 19 членів комітету, за Одесу - 2. 1 людина утрималася.

Місце проведення - Міжнародний виставковий центр.

Україна отримала право приймати міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 після того, як українська співачка Джамала перемогла на ньому 2016 року в Стокгольмі. Вона виступила з піснею "1944", в якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу.

За право приймати конкурс боролися 6 українських міст - Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон. Після першого етапу відбору до фіналу потрапили Київ, Дніпро та Одеса.

Зараз ви читаєте новину «Руслана вважає, що львів'яни недостатньо боролись за Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути