середа, 03 березня 2010 17:42

Руслана схудла і розбила підборіддя в Аргентині (ФОТО)

Співачка Руслана Лижичко розбила підборіддя під час зйомок телевізійного проекту "Бум" в Аргентині. Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua на презентації проекту у столичному ресторані "Тургенеф".

"У мене було пом"яте усе тіло. Страшно болів живіт і ноги. Спала по чотири години на добу. Решту часу тренувались і змагались".

У рамках проекту співаки і спортсмени бігали у лабіринтах, змагалися з роботами, лазили по штучних ліанах.

"Коли стрибала по намазаних вазеліном колах, впала і розбила підборіддя. В очах аж заблищало, але я встала і продовжила стрибати. Лікар мене оглянув, сказав, що скоро заживе. Я щодня займаюся у спортзалі. Тому до змагань була готова. Важко було переносити 27-годинний переліт з Києва та аргентинську жару", - розповідає подробиці.

Після повернення від вражень ледь не рознесла хату.

"В Аргентині об"їлася м"ясом. Через те, що мало спала, коли приїхала додому, проспала цілу добу. А потім прокинулася і почала бігати по хаті. Чоловік наслухався моїх вражень і сказав: "Руслано, схаменись, бо рознесеш будинок! Шоу вже закінчилося і ти вдома".

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що за час перебування в Аргентині до іншої української зірки – Руслани Писанки – приставали тамтешні чоловіки. Навіть хапали її за сідниці.

Зараз ви читаєте новину «Руслана схудла і розбила підборіддя в Аргентині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути