Ексклюзиви
вівторок, 16 лютого 2016 10:24

Розкішні красуні засвітили спокусливі фігури у відвертих сукнях на церемонії Греммі
82

Фото: Reuters

У Лос-Анджелесі завершилася 58-а церемонія вручення нагород "Греммі 2016" - головна музична ніч року.

Гості виконали не тільки своїх успішні хіти, а й фігуристи красуні засвітили свої спокусливі форми.

Ведучим премії, яку також називають "музичним" Оскаром ", в п'ятий рік поспіль виступив володар двох "Греммі" американський реп-виконавець LL Cool J.

Перед публікою що зібралася виступило понад 20 виконавців - від ветеранів шоу-бізнесу і володарів премії минулих років до її дебютантів. Свої хіти виконали Адель, у якій, до слова, в скарбничці десять позолочених грамофонів, номінований цього року в чотирьох категоріях, три з яких за що отримала в минулому році "Оскар" пісню Glory, Джон Ледженд.

Відкривала один з головних концертів року Тейлор Свіфт. Подібної честі артистка удостоїлася вже вдруге.

Цікавий факт - деякий час назад ЗМІ повідомили про те, що переможці в 83 різних номінаціях отримають традиційну нагороду - статуетку у вигляді грамофона, в яку будуть вбудовані GoPro.

Відеокамери мали транслювати в прямому ефірі відбувається на сцені і в залі. Однак західні блогери засудили цю ідею, висловивши різні версії розвитку подій - куди, наприклад, лауреати можуть поставити ці призи. Правда, пізніше з'ясувалося, що в статуетках, які переможці віднесуть додому, камер не буде. Їх встановлять в дублерів, які будуть постійно "працювати" на сцені.

Удостоїлася декількох грамофонів і Тейлор Свіфт. Правда за першою нагородою артистки вийшов гітарист Джек Антонофф: оскільки виконавиці не виявилося в цей момент в залі, її колега вирішив зателефонувати їй прямо зі сцени.

"Тейлор так хотіла бути тут. Одну секунду ...", - сказав він, набираючи номер Свіфт і повідомляючи їй, що вона здобула перемогу в номінації "Кращий вокальний поп-альбом".

"Що? Ми перемогли! Ми перемогли в номінації кращий альбом популярної музики!", - Вигукнула Свіфт, почувши приємні звістки.

Зараз ви читаєте новину «Розкішні красуні засвітили спокусливі фігури у відвертих сукнях на церемонії Греммі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути