понеділок, 05 квітня 2010 12:53

Росіянин вигнав Наталю Розинську з "Вареничної"

Росіянин вигнав Наталю Розинську з "Вареничної"

Після запису програми "Знайдемо вихід" телеведуча Наталя Розинська заїхала до "Вареничної" на вул. Еспланадній, щоб повечеряти. Замовила пісний вінегрет та м"ятний чай. З собою попросила голубців з грибами та пляшку води. Через 15 хвилин до її столика підійшов чоловік в окулярах:

"Ви Алла?", - запитав відвідувач російською.

"Ні, я не Алла. Вибачте, ви мені заважаєте їсти. Я вас сюди не запрошувала," – відповіла Наталя.

"Мені сказала офіціантка, що це політичний журналіст, - почав кричати чоловік на весь заклад. -Люди, коли у вас такі журналісти, які посилають російських режисерів, то скоро ви всі тут замерзнете. Газ буде по 1450 $ за кубометр. Мені вас, українців, шкода."

Наталя сиділа за столиком і спокійно їла. Потім попросила обслуговуючий персонал заспокоїти відвідувача. В охорони чоловік почав вимагати книгу скарг та директора.

"Я громадянин Росії. А у вас демократія. Ви ж цей столик не купили? Тому я маю повне право стояти тут і говорити все, що думаю", - звернувся чоловік до Наталі. – Давайте проголосуємо, кому я заважаю. Нікому, тільки їй. Не буду показувати пальцем, але вона сидить за метр від мене. А може це вона мені заважає?"- продовжив він, звертаючись до всіх присутніх.

Розплатившись, Наталя швидко пішла до виходу.

"Це провокатор, причому п"яний і агресивний. Я більше ніколи не прийду до вас", - сказала телеведуча офіціантам.

Чоловік лишився в закладі і почав пригощати всіх мартіні, святкуючи свою перемогу над українською журналістикою. "Я її вигнав, давайте вип"ємо", - кричав росіянин на всю "Вареничну".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Росіянин вигнав Наталю Розинську з "Вареничної"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути