четвер, 05 липня 2012 17:57

Російський співак Олексій Воробйов потрапив до лікарні з травмою голови

Російський співак Олексій Воробйов потрапив до лікарні з травмою голови
Нещасний випадок стався на зйомках італійського гостросюжетного фільму Фото: madonnahalleys.com

Популярний виконавець і актор Олексій Воробйов отримав серйозну травму під час зйомок в Італії. В результаті удару по голові артиста відвезли в лікарню.

Нещасний випадок стався на зйомках італійського гостросюжетного фільму, в якому брав участь популярний виконавець і актор Олексій Воробйов. У той час як знімали масову бійку, артист отримав удар по голові і втратив свідомість. Карета "швидкої допомоги" тут же доставила непритомного артиста в одну з лікарень Флоренції. Потерпілому довелося провести в госпіталі більше доби.

Коли ж Олексій Воробйов отямився, то він виявив бажання продовжити зйомку. Більш того, відмовлятися від виконання небезпечних трюків він теж не збирався. В результаті, як тільки 24-річний артист відчув себе досить добре і вийшов з лікарні, зйомки продовжилися. "Це по-справжньому чоловіче кіно. Тут мій каскадерський досвід виявився дуже доречним - у фільмі дуже багато по-справжньому жорстких бійок!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіматі з серйозною травмою спини потрапив до лікарні

Фільм, в якому задіяний Воробйов, оповідає про культову флорентійську гру, яка існує вже кілька століть і представляє з себе знаряддя "психологічної атаки" на Карла V, коли флорентійські воїни вийшли грати в м'яч на поле перед битвою з військами імператора, щоб продемонструвати противнику, який стоїть на узвишші, свій спокій і впевненість перед майбутнім боєм. Так почав свою історію флорентійський футбол - це суміш регбі і боїв без правил, що більше нагадує гладіаторські бої, ніж футбольну гру.

Зараз ви читаєте новину «Російський співак Олексій Воробйов потрапив до лікарні з травмою голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути