понеділок, 26 жовтня 2015 17:45

Рита Ора розповіла про тяжке дитинство

Автор: starslife.ru
 

Зірка музичного шоу "X Factor" Рита Ора багато чого пережила в житті, незважаючи на юний вік, і перше велике потрясіння відбулися з нею в дуже ранньому віці, повідала в недавньому інтерв'ю газеті "The Sun".

Коли їй виповнився рік, її мама і тато змушені були тікати з Косова. Було це якраз напередодні початку війни в Югославії. Але їхні мрії про нове життя в Британії звалилися в той момент, коли до підтвердження їхнього статусу у них забрали дочок - однорічну Риту і її старшу сестричку Олену, якій тільки виповнилося три роки. "Нас з Оленою відправили прямо в дитячий будинок, тому що ми з нею, як і наші батьки, вважалися біженцями" - розповіла Рита. До слова, про це ве Ора пізніше написала у своїй книзі "Hot Right Now". Вона була важким підлітком і практично не говорила з батьками. Вони стали більш-менш добре спілкуватися тільки коли вона підросла.

Ора не говорила з ними по душам, та не радилася з приводу кар'єри, а коли дізналася, що у мами - рак грудей, то від страху за її життя її поведінку і стало ще гірше. 24-річна співачка ніколи не приховувала, що вона - з родини албанських біженців.

У 1991 році її сім'я, як і багато албанських родини змушені були тікати від переслідувань сербів. "Коли моя родина покидала батьківщину, всім було страшно. Моїм батькам Бесніку і Вірі було тоді 30 і 27 років. З двома маленькими дітьми вони ледве встигли на останній рейс. Це був дуже страшний момент "- розповіла Ора.

З першого ж моменту, як батьки Рити та Олени приземлилися на британській землі, їм здалося, що вони зробили неправильний вибір, а все через те, що у них відразу ж забрали дітей. Вірі і зовсім не було дозволено перебувати в країні, поки влада не видасть рішення щодо її статусу. Тим часом Рита і Олена знаходилися в чужих руках і могли так і залишитися в дитячому будинку. Вже в статусі резидентів батьки ще кілька місяців не могли повернути собі маленьку Риту.

"Я навіть уявити не можу, як мої батьки почувалися. Я ніколи не здогадувалася, на які жертви вони пішли заради нас. Думаю, що мої батьки - сильні люди, мабуть, найсильніші з усіх, кого я знаю. Вони не побоялися почати своє життя з нуля "- розповіла Ора.

Батько Рити влаштувався працювати в піцерію, і минуло чимало років, перш він зміг відкрити свій власний паб. Віра на батьківщині отримала освіту психіатра, однак у Великобританії змушена була вчитися заново. У чотирнадцять років Рита підписала свій перший контракт. Успіх закрутив їй голову, і тоді ж почалася нескінченна низка вечірок з алкоголем і наркотиками. У той же час її згвалтував її 24-річний залицяльник. Однак, Рита зізналася, що насправді просто не розібралася в собі, і тепер може стверджувати, що все відбулося з обопільної згоди.

"Я була одержима їм, це були мої перші стосунки. Він красиво залицявся до неї, і це додавало мені впевненості в собі. Я розумію, що це звучить божевільно, але я сама хотіла цього. Мені було наплювати, скільки мені було років і що він зі мною зробив "- розповіла Рита. У 2007 році Ора вступає у Британську академію нової музики, проте провчилася там лише два місяці. Батько починає наполягати, щоб його дочка закінчила коледж, але та категорично відмовлялася це зробити.

 "Батьки були дуже розчаровані. Ми не розмовляли з ними кілька років, мені треба було знайти свій шлях. Всі мої друзі курили марихуану або продавали її. Мені треба було зважитися йти вперед або до кінця днів продавати травичку .. "- сказала Рита. На щастя, її викладач Джеймс Фалконер помітив незвичайні голосові дані своєї учениці, і коли Рита починала пропускати заняття або спізнюватися, то це його дуже дратувало.

Одного разу він хотів поговорити з нею про це з усією суворістю. Яке ж було його здивування, коли вона приголомшила його, що щойно повернулася з Нью-Йорка, де підписала контракт з Джей-Зі.

Зараз ви читаєте новину «Рита Ора розповіла про тяжке дитинство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути