середа, 14 вересня 2011 12:04

Рінат Ахметов подарував Маші Собко зйомки кліпу
22

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Українська співачка Маша Собко цього вівторка знімала свій другий кліп на пісню "Я ненавижу". Профінансував зйомки кліпу співачці в якості подарунку за друге місце на пісенному конкурсі "Нова хвиля" футбольний клуб "Шахтар". Режисером виступив Алан Бадоєв, який за свою роботу бере в середньому $50 тисяч. Знімали зранку вівторка до шостої ранку середи.

"Ми взагалі отетеріли, коли почули, що сам Бадоєв, в якого графік розписаний на кілька місяців вперед, буде знімати нам кліп. Плюс, що такий подарунок оплатив "Шахтар". Реально, я не могла в це повірити", - зазначила співачка на знімальному майданчику.

Власником клубу "Шахтар" є український мільйонер Рінат Ахметов.

"Я про це взагалі не знаю. З Ахметовим незнайома, його ніколи не бачила і не думаю, що він особисто має до цього якесь відношення", - підкреслила Маша.

Сюжет кліпу — стосунки двох закоханих. Він їй зрадив і за це вона його зненавиділа.

"Це історія будь-якої дівчини. Зі мною, на щастя, такого ще не траплялося. В кліпі хочу показати, що від кохання до ненависті дійсно лише один крок. Будуть трохи й інтимні сцени, потім буду ходити по канату. Звісно, що зі страховкою, але в мене вийшло майже з першого разу", - зауважила Маша.

На "Новій хвилі" співачка почала зустрічатися із російським співаком Андрієм Grizz-lee, сином російської співачки Любаші.

"Він недавно приїжджав до мене на вихідні. Так гарно час провели. З'їздили до моїх батьків на дачу. Я його вже з ними познайомила. Але з його мамою ще не знайома. Ранувато. А то познайомся з мамою і все вже заміж пора виходити", - пожартувала співачка.

Кліп на пісню "Я ненавижу" на телебачення надійде через півтора місяці.

Зараз ви читаєте новину «Рінат Ахметов подарував Маші Собко зйомки кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути