вівторок, 19 лютого 2013 11:01

Ріанну порівняли з принцесою Діаною

 

Популярна виконавиця R'n'B Ріанна нерідко радує публіку відвертими і навіть шокуючими нарядами. Вона ніяк не може знайти гармонію в особистому житті (за чутками, дівчина нещодавно знову посварилася з Крісом Брауном). Але чи справді це привід, щоб порівнювати Рірі з принцесою Діаною? На думку оглядачів журналу The Sunday Times, у двох дам дійсно чимало спільного.

Популярне лондонське видання спровокувало жваві дебати, розмістивши на обкладинці порівняльний фотоколаж двох знаменитих осіб під заголовком "Принцеса і шоугерл". На думку оглядачки Каміль Пальї, обидві дами "майстерно відверто заграють зі світовою пресою".

"Подібно Діані Ріанна активно використовує фотосесії, щоб продемонструвати свою чарівність, кинути виклик або помститися зрадливому партнерові", - пише Пальї. Дійсно, обидві відомі своїми досить бурхливими стосунками зі знаменитими чоловіками. Плюс обидві гіперпопулярні завдяки горезвісному "культу селебріті", пропагованому безліччю видань.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На Ріанну напав розлючений фанат

До речі, сама Рірі в захваті від порівняння з принцесою Уельською. "Я тільки що спустилася за поштою і побачила ось це! - повідомила співачка в своєму блозі, опублікувавши фото обкладинки Sunday Times. - Треба ж, раніше я ніколи й не думала, що моє ім'я стане відомим, а тепер воно стоїть на обкладинці після принцеси Діани! Життя - чудова штука, якщо дозволити йому бути таким. Заздріть:)"

Зараз ви читаєте новину «Ріанну порівняли з принцесою Діаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути