четвер, 14 червня 2012 10:01

Ріанна повернулася до колишнього бойфренда, який побив її

Ріанна повернулася до колишнього бойфренда, який побив її
Парочку бачили в нічному клубі Фото: rihanna1.ru

Популярні виконавці і колись закохані Ріанна і Кріс Браун возз'єдналися. Парочка була помічена в одному з розважальних закладів. Однак співаки воліють ретельно приховувати свої стосунки.

Тим не менш, від світських хронікерів нічого не можна приховати, і правда, рано чи пізно, спливе. Так вийшло і з відомими виконавцями Ріанною і Крісом Брауном. На минулих вихідних знаменитості відвідали один з нью-йоркських клубів. Прийшли вони туди окремо. Ріанна разом зі своєю родиною, а Браун - з друзями з зоряної тусовки, серед яких був чоловік Бейонсе, репер Джей-Зі. Щоправда, клуб Ріанна і Кріс залишили разом. Зрозуміло, численні шанувальники пари тут же влаштували галас з цього приводу. Примітно, що самі виконавці ніяк не прокоментували новину, не підтвердивши, але і не спростувавши можливість возз'єднання.

Якийсь близький друг Ріанни і Кріса Брауна повідомив: "В останні тижні їх не раз бачили разом. Але в суботу вони явно вели себе більше ніж просто друзі. Вони загравали один з одним". Взагалі, все йшло до примирення між Ріанною і Брауном. Після гучного інциденту в 2009 році Барбадоська красуня взагалі припинила усілякі стосунки з Крісом. Потім змінила гнів на милість, однак далі чисто робочого спілкування пара не заходила. Все змінилося зовсім нещодавно, коли Ріанна і Кріс записали спільну пісню. Тут же з'явилися чутки про можливе возз'єднання виконавців.

Нагадаємо, причиною розриву Ріанни і Кріса Брауна стала банальна бійка. Під час 51-ої церемонії вручення музичної премії "Греммі" стався скандал. Тоді за Брауном просто в зал прийшла поліція, а Ріанна несподівано скасувала свій виступ буквально за кілька годин до появи на сцені. Тут-то і розкрилося, що виконавиця не може співати через побої, які їй завдав Браун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі побачили у Ріанни ознаки нарцисизму

З'ясувалося, що Ріанна і Кріс про щось серйозно посперечалися в машині. Браун зупинив автомобіль, і вони вийшли на вулицю. Суперечка перейшла в бійку, і випадковий свідок викликав поліцію. До прибуття поліцейських Браун вже залишив місце події, а Ріанна була знайдена з травмою обличчя і численними забоями, синцями і навіть слідами укусів на руках. Кріс Браун був звинувачений в "створенні загрози життю" і відпущений під заставу в 50 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна повернулася до колишнього бойфренда, який побив її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути