пʼятниця, 09 вересня 2016 17:01

Режисер "Останнього москаля" знімає новий комедійний серіал для "1+1"
5

Фото: Прес-служба

Днями в Києві стартували зйомки 16-серійного комедійного серіалу "Субота". На замовлення телеканалу "1+1" виробництвом проекту займається продакшн "RunGo Studio". Режисером стрічки виступив Семен Горов, відомий глядачам телеканалу "1+1", зокрема, по успішній роботі над культовим телесеріалом "Останній москаль".

У центрі сюжету "Суботи" - звичайна, на перший погляд, сім'я Каблукова, із середнім достатком і стандартними відносинами, але одного дня звичне життя родини кардинально змінюється.

"Сімейне життя - невичерпне натхнення для гумору, джерело цілої комедійної традиції і просто привід для кожного з нас посміятися над собою. Хто не зустрічав всезнаючих свекрух і завжди маленьких молодших братів? Для "1+1" сімейні комедії - не нова територія, в цьому сезоні ми запускаємо комедійний серіал "Найкращий" тиждень мого життя " і нам дуже приємно, що ми маємо можливість знову працювати з режисером Семеном Горовим", - коментує Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу "1+1".

За сюжетом серіалу, в одну із субот, в річницю весілля, в будинок сімейства Каблукових приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі і один з дідусів з новою, молодою дружиною. Чим загрожує цей смертоносний коктейль крихкому затишку в родині Каблукова - побачимо на телеканалі "1+1".

"Субота" - український продукт за участю відомих акторів: Олексія Смолка, Тетяни Коновалової, Аліси Лукшиної, Ріната Хабибулина, Філіпа Горенштейна, Евеліни Сакуро, Неоніли Білецької, Станіслава Москвіна, Мирослави Філіпович. Вихід нового комедійного серіалу "Субота" запланований на 2017 рік.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Останнього москаля" знімає новий комедійний серіал для "1+1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути