понеділок, 11 липня 2011 18:13

"Регіонали" вручили Януковичу скромний подарунок

"Регіонали" вручили Януковичу скромний подарунок

Віктор Янукович від фракції Партії регіонів на день народження отримав скромний подарунок.

"Подарували спільний подарунок. Він був дуже скромний. У культурних, тактовних та серйозних людей головне не ціна подарунку, а як він дарується. У нас акценти були зміщені саме на це. Ми вклали всю душевність та теплоту у подарунок і привітання", - розповів у коментарі Gazeta.ua "регіонал" Михайло Чечетов.

"Побажали Віктору Федоровичу продуктивної та плідної роботи. Підкреслили, що ми завжди підставлятимемо плечі під реалізацію програми, віддавати максимум зусиль, щоб програма була реалізована", - зауважив Чечетов, ще раз підкресливши, що все було дуже скромно.

"Регіонал" наголосив, що були всі, кого запросив президент.

"Приїхали на поклик серця. Багато з тих, хто хотів привітати, не змогли приїхати з різних причин. То вони вітали по телефону. Привітали та відлетіли", - зазначив він.

Зазначимо, Віктор Янукович 9 липня відсвяткував свій 61-ий день народження в кримській резиденції №3 поруч з Масандрівським палацом. Цей день президент розпочав з робочої зустрічі. До нього приїхав президент Молдови Маріан Лупу. Президент країни в подарунок Януковичу привіз 5-літрову пляшку шампанського з Криківських підвалів та ексклюзивне видання книги російською мовою з історії Молдови.

Пізніше главу держави привітали губернатори. Вони вручили Януковичу коровай на рушнику, де кожен залишив свій автограф.

"Підписали рушник своїми ручками, - розказав губернатор Івано-Франківщини Михайло Вишиванюк. - Зробити це була ідея губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка. Він все організував. Президент по-християнські прийняв коровай, скуштував його. Випили по келиху. Хто шампанське пив, а хто воду. А потім роз'їхалися. Добиралися у Крим своїм ходом. Я - літаком та поїздом. Так само назад".

Нагадаємо, концерт до дня народження Януковича вели відразу троє: російська ведуча Ксенія Собчак, шоумен Валдіс Пельш і наш "квартальник" Володимир Зеленський.

Іменинника також привітали Олександр Сєров, Таїсія Повалій, Потап і Настя Каменських та Юрій Антонов.

Як пише газета "Сегодня", із запрошених найбільші гонорари у "світської левиці" Ксенії Собчак (доходять до $ 100 000). Середній гонорар Повалій - близько $50 тис., Сєрова - $60 тис., а Антонова - $30 тис.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вручили Януковичу скромний подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути