понеділок, 06 серпня 2012 14:23

"Регіонал" Коновалюк співає пісні Лепса і Михайлова в караоке

"Регіонал" Коновалюк співає пісні Лепса і Михайлова в караоке
"Все таки музична освіту, і слух, і хороший вокал теж дозволяють повторювати і наслідувати", зізнався нардеп Фото: file.liga.net

Валерій Коновалюк в караоке співає Григорія Лепса, Стаса Михайлова та інших виконавців. Про це народний депутат розповів Катерині Осадчій на київському концерті Григорія Лепса в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Все таки музична освіту, і слух, і хороший вокал теж дозволяють повторювати і наслідувати", - зазначив "регіонал".

Коновалюк зізнався, що його улюблена пісня - "Найкращий День" Григорія Лепса.

Між тим ведуча нагадала нардепу, що нещодавно його бачили в Одесі, в популярному нічному клубі Ibiza, де він запально танцював під сучасні хіти.

"Якби не прекрасний Одеський міжнародний кінофестиваль, очевидно я б не опинився в цьому місті. Той рівень розвитку Одеси і привабливість туристична, яка сьогодні там є, вона дозволяє приїжджати в Південну Пальміру і чудово проводити час у колі друзів і прекрасного спілкування", - підкреслив Коновалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" хочуть заборонити дітям до 16 років без батьків ходити по клубах

Разом з тим, від коментаря на зауваження ведучої, що в одеському клубі він був разом з блондинкою, нардеп ухилився: "Я боюся пропустити початок концерту, тому величезне спасибі". Нагадаємо, у Коновалюка є дружина Ірина та двоє дітей - дочка Євгенія та син Владислав.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Коновалюк співає пісні Лепса і Михайлова в караоке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути