неділя, 06 листопада 2016 15:57

Регіна Тодоренко під час навколосвітньої подорожі займалася сексом по Skype

Регіна Тодоренко під час навколосвітньої подорожі займалася сексом по Skype
bit.ua

Телеведуча Регіна Тодоренко провела 8 місяців у навколосвітній подорожі з колегами з проекту "Орел і решка", як до неї залицялися іноземці розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Почалося все з того, що ми прилетіли у Флоренцію, а італійці великі поціновувачі жіночої краси. Вони починали залицятися, іноді у своєму номері я знаходила квіти, іграшки, цукерки, але я не знала від кого, два рази запропонували вийти заміж, знаючи один одного два дні, це дуже приємно, увага завжди приємна, але я сумувала за своїм нареченим. Дуже важко було, приїжджав всього раз в 4 місяці, секс був по скайпу, - говорить Регіна Тодоренко і додає, чому коханий не кличе її заміж, - він сказав: "поки ти не награєшся, не нагуляєшся і не наподорожуєшся давай так".

У рідній Одесі телеведучу зустрічали з почестями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2000 москітів покусали сідниці Лесі Нікітюк

"З таранечкою, бичочками, дідусь приготував борщ, котлети, пюре, я так по цьому всьому за 8 місяців сумувала, що не було гарної їжі, не те щоб ресторани це не смачно, просто хочеться звичайної домашньої їжі", - каже Тодоренко.

Зараз ви читаєте новину «Регіна Тодоренко під час навколосвітньої подорожі займалася сексом по Skype». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути