вівторок, 01 лютого 2011 10:59

Путіну сподобались голі студентки

Путіну сподобались голі студентки

В англомовній версії журналу GQ опубліковано інтерв'ю, яке фотомодель Наомі Кемпбелл взяла у прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна в листопаді 2010 року.

Зустріч відбулася під час екологічного саміту в Санкт-Петербурзі, присвяченого збереженню популяції тигрів. Крім екології Кемпбелл і Путін обговорили фізичну форму прем'єра, його захоплення екстремальними видами спорту і широко розголошений еротичний календар, який голові уряду подарували на день народження студентки журфаку МДУ.

Путін заявив, що найбільше йому сподобався не сам календар, а сміливість студенток, які сфотографувалися, не думаючи про те, що про них скажуть потім.

"У будь-якій країні, а особливо в Росії, модно критикувати людей при владі. Якщо ви підтримуєте когось на кшталт мене, ви ризикуєте нарватися на звинувачення в заграванні з владою. Дівчата, які зробили еротичний календар, виявилися хоробрими і не злякалися цього", - заявив прем'єр.

Кемпбелл висловила захоплення хорошою фізичною формою Путіна, запитавши його, як він її підтримує і чи не боїться травм, займаючись екстремальними видами спорту - рафтингом, катанням на коні без сідла, мотогонками, гірськими лижами і полюванням. Прем'єр відповів, що підтримує форму приблизно тим же способом, що і Наомі, а травму отримував в останній раз в студентські роки, коли зламав палець при виконанні однієї з вправ.

Також Путін розповів про свою поїздку на зліт байкерів в Криму, зізнавшись, що "не настільки суворий і крутий, як ці хлопці".

"Там був один дуже сміливий чоловік, він проїхав на байку декілька тисяч кілометрів. Він інвалід, у нього всього одна нога - другу він втратив десь в Югославії під час війни", - розповів Путін.

Крім того, глава уряду розповів про те, як була зроблена фотографія, де він плаває батерфляєм, який вважається одним з найбільш складних стилів плавання.

"Я вибрав цей стиль, тому що вода була холодна. (Баттерфляй припускає, що тіло плавця після гребка двома руками піднімається з води - ред.) Це була одна зі знаменитих сибірських річок, температура води там близько 16 градусів. Я просто намагався якомога менше залишатися у воді ", - сказав Путін.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Путіну сподобались голі студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути