середа, 17 серпня 2011 11:24

Путін спіймав окуня, а Медведєв похвалився щукою
10

Дмитро Медведєв у костюмі дайвера
Фото: Фото: Reuters

Президент і прем'єр-міністр Російської Федерації, Дмитро Медведєв і Володимир Путін, здійснили прогулянку біля берегів Волги й ловили рибу на спінінг, повідомляє Перший канал Росії.

Також лідери країни, одягнувши гідрокостюми, ознайомились з підводним світом Волги. За допомогою спеціальної апаратури вони зробили кілька фотознімків.

Крім того, Дмитро Медведєв і Володимир Путін пропливли на катері по річці, оглянувши унікальну природу цієї місцевості.

Як відзначили в прес-службі Кремля, і президент, і прем'єр мають права на керування даним видом річкового транспорту.

ЗМІ припускають, що Медведєв і Путін вирішували, хто з них буде балотуватись на майбутніх виборах на пост президента Росії.

Раніше на сайті РБК Санкт-Петербурга зазначали, що 10 серпня 2011 року Володимир Путін під час відвідування археологічної розкопки на місці давньогрецького міста Фанагорія опустився на дно Таманської затоки, звідки підняв дві амфори. За словами прем'єра, посудини він знайшов на глибині близько двох метрів.

Крім того, прем'єр оглянув головну на сьогоднішній день знахідку на кургані Боюр-гора, який був споруджений приблизно в IV ст. до Різдва Христового, - склеп, облицьований цеглою з черепашника.

Зараз ви читаєте новину «Путін спіймав окуня, а Медведєв похвалився щукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути