пʼятниця, 22 червня 2012 08:40

Пугачова не присвячувала Собчак пісню

Пугачова не присвячувала Собчак пісню
Співачка виконала навіть не нову пісню Фото: Russian Look

Телеведуча та активна учасниця протестних акцій останнього часу Ксенія Собчак рано раділа, що удостоїлася честі стати героїнею нової пісні Алли Пугачової. З'ясувалося, що у Народної артистки СРСР немає творінь, присвячених світській левиці. Про це заявила сама співачка. "У мене немає пісень про Собчак. Спасибі за ідею!" - не без іронії відреагувала на повідомлення ЗМІ Пугачова.

На цьому тижні про презентацію на дні народження дружини Олександра Буйнова нової пісні Пугачової, нібито присвяченої Собчак, написало інтернет-видання Life News. В якості доказу сайт опублікував відеозапис, на якому співачка під акомпанемент молодого чоловіка Максима Галкіна співає пісню зі словами: "Не высовывайся, дочка, отсидись лучше тихо в уголочке. Много слов, мало дела!".

Незважаючи на те, що в пісні ані слова не було про Собчак, сайт Life News стверджував, що перед тим, як виконати її, примадонна безпосередньо заявила, що хіт присвячений скандальній телеведучій. При цьому, відзначає видання, Пугачова нібито попросила тримати факт прем'єри пісні в секреті, оскільки збирається включити її в свою нову програму.

Сама донька колишнього мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака охоче повірила повідомленнями - або зробила вигляд що повірила. "Алла Пугачова присвятила мені пісню, чи могла я будучи маленькою дівчинкою таке припустити? Чекаю на пам'ятник від Церетелі", - з сарказмом написала вона в своєму мікроблозі на Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Пугачова написала пісню для Ксенії Собчак

Насправді на дні народження дружини Буйнова Пугачова виконувала зовсім не нову пісню. Вона лише поклала на нову музику свій ранній вірш "Чеканщик", додавши в нього кумедний речитатив про "дочку" і "не высовывайся".

В моей душе живет чеканщик,

Чеканит он один портрет,

А на портрете - Ты, обманщик,

Каких не видывал весь свет.

Чеканщик дважды промахнулся.

Морщинки сделал возле глаз,

И профиль твой мне улыбнулся,

Сказал, я не забыл о Вас.

Пройдут года, пройдут столетья.

Найдете радость Вы вдвойне.

В той песне, что успел попеть я,

В той песне, что Вы спели мне.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова не присвячувала Собчак пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути