субота, 25 серпня 2012 00:00

Принцу Гаррі запропонували стати стриптизером

Принцу Гаррі запропонували стати стриптизером
Фото: tmz.com

Стриптиз-клуб Chippendales, розташований в центрі Лас-Вегаса, запропонував принцу Гаррі танцювати стриптиз. Власників закладу зацікавила "любов до прилюдно роздяганню" 27-річного нащадка принцеси Діани.

"Ми зв'язуємося з його представниками в Букінгемському палаці, щоб запропонувати роботу новим ведучим нашої стрип-програми. У нас кращий чоловічий клуб в світі, так що, враховуючи його любов до прилюдного роздягання, думаю, йому варто подумати, перш ніж відмовлятися", - заявили представники клубу. Власники також пообіцяли убезпечити вінценосну особу від фото-і відеозйомки, повідомляє Lifenews.ru.

Раніше стало відомо, що британський таблоїд The ??Sun попри прохання королівської родини опублікував скандальні фотографії з оголеним принцом. До знімків редакція доклала лист з поясненням. "Ми чинимо так, незважаючи на рекомендації юристів королівської сім'ї, і ми пояснимо чому. Спочатку давайте з'ясуємо одну деталь. The Sun не робить ніяких моральних суджень про розваги Гаррі з дівчатами в готелі Лас-Вегаса. Зовсім ні. Він часто робить нерозумні вчинки, але йому 27, він не одружений і він солдат. Ми любимо його. Знімки ми опублікували, оскільки вважаємо, що читачі мають право їх побачити ", - пише The Sun.

"Цілком виправдані громадські дебати з приводу поведінки людини, яка є третім претендентом на престол і все частіше постає в офіційній ролі, як це було на церемонії закриття Олімпійських ігор", - продовжує The Sun. "Фото принца Гаррі - серйозний тест для вільної британської преси. Це абсурд, що у вік Інтернету газетам на зразок The Sun не дають публікувати новини і зображення, які вже бачили мільйони", - резюмує видання.

Нагадаємо, події, які були передували прилюдному оголенню онука королеви Великобританії Єлизавети II, проходили в одному з фешенебельних готелів Лас-Вегаса, де відпочивали 27-річний принц Уельський і його друзі. Все почалося з того, що увечері молоді люди спустилися в готельний бар, випили і познайомилися з дівчатами, після чого Гаррі запросив їх у свій VIP-номер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівоголений принц Гаррі веселиться в компанії красунь в бікіні

Через якийсь час розпалена компанія придумала розвагу - зіграти в більярд на роздягання. Однак принцу Гаррі та його супутниці не пощастило, і дуже скоро вони виявилися абсолютно голими. Вчора цей цікавий факт став надбанням громадськості завдяки новій знайомій молодої людини, зняли відбувається на мобільний телефон. З чуток, за знімки портал TMZ.com заплатив більше $ 15 тисяч.

Королівська сім'я не стала коментувати поведінку принца, обмежившись покаранням охорони, зате в громадськості зростає хвиля обурення. Деякі навіть пропонують позбавити Гаррі титулу. "Ми його більше не будемо називати принцом Уельським, а у відповідь він може витворяти все, що душі завгодно", - написала The Guardian. "Він уже давно не 19-річний дурний хлопчисько! Він 27-річний офіцер британської армії і, між іншим, третій у черзі на престол!" - Додала The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Принцу Гаррі запропонували стати стриптизером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути