пʼятниця, 03 червня 2016 16:26

Приходько відреклась від пісні "Мамо" й одразу написала нову на честь матері

Українська співачка Анастасія Приходько після категоричної відмови виконувати пісню "Мамо" створила нову на честь своєї матері. В її репертуарі з'явиться "Квіточка-мама".

Автор: фото надане PR-агентством artPRoUA
 

"Не хочу обманювати своїх глядачів. Пісню "Мамо" я не відчуваю, хоча з нею багато пов'язано. Нова пісня "Квiточка-мама" присвячена найдорожчій людині на землі - мамі, - говорить Анастасія Приходько. - Просто я розповіла про наші відносини з мамою. Як ми зустрічаємося. Вона пропонує мені чай. Я розповідаю, що мені її не вистачає. Це справжня історія, реальна, а не вигадана, а публіка це завжди відчуває".

Автор: фото надане PR-агентством artPRoUA
 

Співачка написала слова вночі, коли завжди може зосередитися у тиші.

"У назви є своя історія. У дитинстві я дуже чекала маму з відряджень. Коли вона поверталася, дарувала їй квіти. Мама називала мене дуже ласкаво - "Аленьким цветочком", - пояснює артистка.

Автор: фото надане PR-агентством artPRoUA
 

Читайте також: "Перемога Джамали — це перемога добра над злом"

Нагадаємо, українська співачка Анастасія Приходько офіційно відмовилася від прав на композицію "Мамо". 2009-го з цією піснею вона посіла 11 місце на конкурсі Євробачення. Тоді вона виступала під російським прапором.

Зараз ви читаєте новину «Приходько відреклась від пісні "Мамо" й одразу написала нову на честь матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути