субота, 17 грудня 2022 00:15

Після 25 років шлюбу й з публічними погрозами: хто і як з українських зірок розлучився 2022 року
11

Повномасштабна російська агресія стала викликом для сотень тисяч українських сімей.

Не всі шлюби пережили випробовування війною, зокрема зіркові. Чимало пар оголосили про розлучення: хтось тихо й по-дружньому, а дехто – з публічними погрозами й скандалами.

Gazeta.ua пропонує пригадати, хто з українських зірок цьогоріч розійшовся з другою половинкою.

Фото: instagram.com/valevska_official

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва

Розлучення співачки Надії Дорофєєвої із шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Згодом Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Михайло Кацурін закохалися одне в одного, тому вирішили розлучитися з партнерами. Тепер Надія і Михайло розвивають спільні стосунки. А колишня Кацуріна Дар'я зустрічається з Дантесом.

Як зізнався сам Дантес, він не спілкується ні з ексдружиною, ні з колишнім товаришем Кацуріним, адже не любить "лицемірство".

Дар'я й Михайло Кацуріни

Дар'я протягом семи років була у стосунках з Кацуріним, від якого має двох дітей. Для Дар'ї це був перший шлюб, а от для Михайла – ні. Вперше він одружився 2013 року, але в лютому 2015-го розлучився. З Дар'єю Кацурін зіграв весілля у вересні 2015-го.

Теперішній бойфренд Дорофєєвої оголосив про розлучення з дружиною на наступний день після заяви Наді й Володимира. Спершу ніхто не пов'язав дві ці події, однак вже у квітні Надю буцімто побачили в обіймах Кацуріна в Барселоні. У червні пара публічно зізналася, що разом.

Наталія Єгорова та Віталій Кличко

Колишня спортсменка й фотомодель Наталія Єгорова й мер Києва Віталій Кличко одружилися 1996 року. Експодружжя виховує синів Єгора й Максима, 2000-го і 2005 року народження. Також доньку Єлизавету-Вікторію, 2002 року народження.

Клички офіційно були разом 25 років. Достеменно невідомо, коли саме в пари почався розлад у відносинах. Про розлучення Кличко публічно оголосив у серпні. Згодом це підтвердила і сама Єгорова. Подружжя багато років жило в різних країнах.

Сергій Лещенко й Анастасія Топольська

Ексдепутат і член Наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко й діджейка Анастасія Топольська розлучилися ще навесні. Але публічно Анастасія підтвердила це лише в листопаді. Також показала нового обранця – нідерландського музичного продюсера.

Це був другий шлюб музикантки, яка має доньку Уляну від діджея Анатолія Топольського.

Валерій і Юлія Харчишини

У травні співак Валерій Харчишин оголосив про розлучення з дружиною Юлією, з якою прожив у шлюбі приблизно 13 років. Зі слів музиканта, "фізично вони перестали бути подружжям" ще до війни.

У жовтні Харчишин вперше прокоментував припущення фанатів про його роман з телеведучою і акторкою Яніною Соколовою.

Перші чутки про роман музиканта й ведучої з'явилися ще 2019 року, коли вони зіграли закоханих у кліпі "Другої ріки" на пісню "Сьомий день". Пара настільки сильно вжилася в образи, що в шанувальників практично не залишилося сумнівів у їхній симпатії.

Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко

Колишня дружина зірки серіалів "Кріпосна" й "Спіймати Кайдаша" Тараса Цимбалюка – дизайнерка й візажистка Тіна Антоненко. Артист був у стосунках чотири роки й спантеличив шанувальників новиною про розлучення. Як зізнався актор згодом, він "зовсім не планував розходитися".

Дмитро Ступка й Поліна Логунова

Актор Дмитро Ступка постійно повторював, що його дружина (вже колишня) телеведуча й модель Поліна Логунова любить розкішне життя. Однак він їй цього дати поки не може. Імовірно, саме фінансові проблеми спровокували розлучення пари.

У квітні ведуча оголосила про розставання з чоловіком і буцімто мирний процес розлучення. Однак вже наступного місяця актор заявив про зраду ексдружини. У відповідь пригрозила знищити його. До слова, модель довго не страждала: через декілька днів після розриву зі Ступкою, з яким виховує доньку 5-річну Богдану, оголосила про заручини з американцем.

Юрій Бардаш і Єлизавета Коцюба

Після того, як продюсер Юрій Бардаш порівняв Україну з нацистською Німеччиною, від нього пішла дружина. Коцюба оприлюднила допис зі словами: "Юра прощай, Юра прости" і додала хештег "#Українапонадусе". Причиною розлучення цієї пари стали різні політичні погляди. Коцюба підтримує Україну, а Бардаш – країну-агресорку Росію.

Христина Горняк і Володимир Остапчук

Остапчуки все ще не підтвердили своє розлучення публічно, але чутки про розкол у родині ширяться не один місяць.

У жовтні нотаріус Христина Горняк відсвяткувала день народження. Зробила це лише з подругами у столиці Австрії Відні. Телеведучий Володимир Остапчук публічно дружину не привітав. Після святкування у Відні Горняк вирушила, знову ж таки без чоловіка, на острів Міконос, який вважає своїм місцем сили.

Христина й Володимир нині уникають коментарів про шлюб. Ведучий навіть перестав публікувати дописи в Instagram. Імовірно, щоб не відповідати на питання про можливе розлучення.

А ось Горняк заговорила про прізвище. В InstaStories розповіла, що після весілля взяла прізвище чоловіка, тому за паспортом вона Остапчук.

Костянтин Войтенко й Валентина Марініна

Актор Костянтин Войтенко й танцівниця Валентина Марініна підтвердили своє розлучення на початку жовтня. Причиною такого рішення є не війна, а криза у стосунках, яку вони не змогли пережити. Пара була разом сім років і виховує спільну доньку Емілію.

Наталія Валевська й Володимир Приглад

Співачка Наталія Валевська оголосила про розлучення з чоловіком Володимиром Пригладом у червні. Пара була разом 20 років, 18 з яких – у шлюбі.

Валевська зазначила, що вони з колишнім спілкуються та підтримують одне одного. Більше подробиць виконавиця не дала. У листопаді Валевська натякнула на роман із зірковим хореографом.

Попри російську агресію українці закохуються, одружуються та народжують дітей.

За понад вісім місяців війни пощастило стати батьками й зіркам. Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток. У матеріалі Gazeta.ua дізнаєтеся про зірок, у чиїх сім'ях відбулося поповнення під час війни.

Зараз ви читаєте новину «Після 25 років шлюбу й з публічними погрозами: хто і як з українських зірок розлучився 2022 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути