понеділок, 26 грудня 2011 18:29

Помічниця Леді Гаги вимагає у співачки $380 тисяч

Помічниця Леді Гаги вимагає у співачки $380 тисяч

Персональний секретар-помічник ексцентричної Леді Гаги, Дженніфер О`Ніл, подала позов, в якому заявила, що за 13 місяців роботи на зірку так і не отримала оплати за понаднормові 7168 годин. У підсумку вона вимагає 380 тисяч доларів.

Дженніфер О'Ніл заявила, що робота на американську знаменитість, яка відрізняється своїми екстравагантними вбраннями, виявилася "кабалою, так як службові обов'язки виходили за рамки умов, обумовлених у контракті". Так, їй доводилося "подавати рушник Леді Газі, як тільки вона прийме ванну" і "служити похідним будильником, нагадуючи співачці про всі заплановані заходи".

Дженніфер повідомила, що також їй доводилося виконувати всі вимоги Леді Гаги в неробочий час "на стадіонах, на борту приватних літаків, в шикарних номерах готелів, на яхтах, поромах, у потягах і автобусах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Гага у дитинстві чула, як батьки займаються сексом

Між тим відповідачем у позові Дженніфер О'Ніл названа не сама популярна виконавиця, а компанія "Русалка", яка відповідає за організацію гастролей Леді Гаги.

Зазначимо, що сума в 380 тисяч доларів навряд чи була б для артистки дуже великою у порівнянні з тими 90 мільйонами доларів, які вона заробила в цьому році. Саме таку цифру назвав журнал Forbes, поставивши Леді Гагу на перший рядок рейтингу найзаможніших співачок світу. Крім цього, артистка потрапила і в інший список цього видання - "Найуспішніші молоді люди до 30 років". Ці успішні молоді зірки відбиралися за 12 категоріями, серед яких музика, політика, фінанси, наука, сфера нерухомості.

Зараз ви читаєте новину «Помічниця Леді Гаги вимагає у співачки $380 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути