четвер, 18 квітня 2013 15:02

Напівоголену Ольгу Полякову "продали" за 100 літрів молока
19

Фото: Фото надані організаторами фотопроекту

У Києві в рамках молочної вечірки пройшла презентація фотопроекту "Зірки за здоровий спосіб життя. Я люблю молоко ", ініціаторами проведення якого виступила Асоціація виробників молока.

Також на вечірці відбувся благодійний аукціон. Лотами стали фотографії фотопроекту, але купили їх не за гроші, а за молочну продукцію. Вся продукція, отримана в результаті, буде направлена ??в дитячі будинки, які звернулися до організаторів з проханням зробити дітям смачні молочні подарунки. Це Київський дитячий будинок "Колиска дитячої надії" та Київський міський будинок дитини ім. М.М. Городецького.

"Метою Селебріті фотосесії "Зірки за здоровий спосіб життя. Я люблю молоко" є демонстрація на прикладі публічних людей (відомих спортсменів, співаків, телеведучих, акторів), що правильне харчування є запорукою здоров'я, краси та довголіття. Саме для цього всі учасники фотосесії позували в домашній атмосфері і демонстрували, що невід'ємною частиною їхнього повсякденного раціону є молочні продукти. Ми хочемо акцентувати увагу людей на необхідності ведення здорового способу життя. "Зірки за здоровий спосіб життя. Я люблю молоко" - це в першу чергу красивий і креативний проект, над яким трудилася команда професіоналів", - заявили в Асоціація виробників молока.

За результатами торгів, найдорожчим лотом стало фото групи "Реал О". Його продали за тонну молока. Знімок Василя Бондарчука з родиною купили за 800 літрів. Фото телеведучого Антона Середи продано за 500 літрів молока. Сімейну фотографію Ольги Сумської з чоловіком Віталієм Борисюком і з дочкою Ганною оцінили в 400 літрів молока. Знімок Маші Собко продали за 350 літрів, Олега Скрипки за 200, а фото сім'ї Максима Неліпи було продано за 150 літрів молока. Жанну Бадоєву з дочкою Лолітою оцінили в 110 літрів. Напівоголену Ольгу Полякову та фото Андре Тана продали за рівну "суму" - 100 літрів молока. А ось "найдешевшими" виявилися знімки пари Олени Шоптенко та Дмитра Дікусара, а також Лілії Подкопаєвої з сином Вадимом. Їх продали за 50 літрів.

Зараз ви читаєте новину «Напівоголену Ольгу Полякову "продали" за 100 літрів молока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути