субота, 17 березня 2012 17:36

Похорон дружини Пороховщикова зняли на відео
5

Фото: Фото: Экспресс газета
Брат Ірини Юрій

Сьогодні в Москві поховали дружину актора Олександра Пороховщикова Ірину. Церемонія прощання відбулася в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні Москви. Поховали Ірину на Ваганьковському кладовищі поряд з могилами її батьків.

Організацію траурної церемонії взяв на себе колишній депутат Держдуми, давній друг родини Ірини Валерій Комісаров.

Зі слів подруги покійної, дочки народного артиста Росії Сергія Шакурова Ольги стало відомо, що під час церемонії прощання все, що відбувалося спеціально знімали на відеокамеру нібито для того, щоб пізніше показати фільм Пороховщикову. Щоб той хоча б попрощався з дружиною заочно. Але стан актора ще викликає чималі побоювання. Він як і раніше знаходиться у відділенні реанімації та стан його оцінюється як стабільно важкий. Про те, що відбувалося сьогодні в ЦКЛ, він нічого не знає.

"Навіть страшно собі уявити, що хтось колись відкриє Пороховщикову правду", - не міг приховати гіркоти Комісарів.

"Ми всіляко намагаємося вберегти Олександра Шалвовича від впливу ззовні. Зв'язку з зовнішнім світом у нього немає. Але, рано чи пізно, йому доведеться говорити про те, що сталося. Як і хто це зробить, розуму не прикладу, - сказав друг сім'ї Пороховщикових юрист Сергій Жорін. - Іра була дуже світлою людиною. Я ніколи не чув, щоб вона на когось піднімала голос. Але хтось все ж таки зумів вивести її і без того крихкий організм з рівноваги. Можливо, хтось міг дати їй зрозуміти, що справи Пороховщикова настільки погані, що шансів у нього жодних. Ця звістка її й убила. Сил не вистачило, щоб протистояти настільки важкій звістці. А поруч нікого з близьких і друзів не виявилося. Ми всі винні в тому, що не змогли запобігти біді".

Нагадаємо, Ірина покінчила життя самогубством 10 березня.


Зараз ви читаєте новину «Похорон дружини Пороховщикова зняли на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути