вівторок, 10 грудня 2013 12:00

Переможниця Євробачення-2012 в захваті від київського шопінгу

Автор: фото: tsn.ua
 

Днями до Києва завітала переможниця Євробачення-2012 відома шведська співачка Лорін, виконавиця пісні "Euphoria". Зірка приїхала на відкриття розважального центру, про це стало відомо з сюжету кореспондентів ТСН Особливе.

Візит до Києва запам'ятався співачці не тільки виступом перед українськими фанатами, а і шопінгом, адже вона встигла накупити собі безліч модних речей, правда лише чорних. Саме в цій кольоровій гамі вона виступала на Євробаченні і цього разу приїхала до Києва. На сцені розважального центру Лорін заспівала свою відому "Euphoria" та пісні з дебютного альбому.

"Я пройшлась магазинами, їх так багато і напевно я була першим покупцем. Я купила футболку, штани, топ, сумку і ще пару взуття", - говорить співачка.

Зірка розповіла, що любить одяг, але не любить його купувати.

"Я насправді дуже люблю одяг, але не люблю шопінг, у мене на це не вистачає ані часу, ані терпіння. Вдома я працюю з деякими дизайнерами та магазинами. Дизайнери присилають мені те, що могло б сподобатися, а деякі магазини мене запрошують тоді, коли немає людей. Я просто не витрачаю на шопінг час, я занадто нетерпляча",- розповіла Лорін.

Переможниця Євробачення-2012 говорить, що її особисті принципи впливають на її вибір одягу.

"Я була вегетаріанкою, зараз потрошку їм м'ясо, адже організму потрібні протеїни, хоча точно скажу: почуваюсь краще, коли не вживаю м'яса взагалі, але я не ношу хутра і шкіра, яка на мені - це штучна шкіра", - розповідає Лорін.

Також зірка обожнює біжутерію виготовлену вручну.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця Євробачення-2012 в захваті від київського шопінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути