четвер, 26 грудня 2013 11:33

Пісня від Олександра Барда дісталася "НеАнгелам" безкоштовно

Автор: фото: 13r.lg.ua
 

Пісня, з якою "НеАнгели" планували поїхати на Євробачення, дісталася їм безкоштовно. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів продюсер групи Юрій Нікітін.

"Олександр Бард коли почув, як вони заспівали цю пісню — віддав її без грошей. Так буває. Великі автори часто дають за дарма свої пісні. Їм важливо не заробити гроші, оскільки вони в них є, а зробити так, щоб пісня була показана найкращим чином", - відмітив Нікітін.

На запитання "чому із свого продакшену він відібрав саме "НеАнгелів", Юрій пояснив об'єктивністю.

"Ми стараємось об'єктивно дивитися на ситуацію. Ірина Білик роздумувала їхати. Але виставляти двох артистів з одної компанії — це не дуже коректно. А "НеАнгели" зараз в класній формі. Якби не було пісні Олександра Барда, яка ідеально підходить "Неангелам", і яка дуже виграшно дивилась на рівні всіх учасників в Данії, певно не було б нічого. Ми не мислили категорією національного відбору, а категорією глобальної перемоги на Євробаченні. Якщо все це оцінити — це дуже переконливо. Багато артистів, які виступають тут — мислять категорією. Для багатьох це піар. Ми вже так не дивимось. В іншому випадку ми могли би взяти пісню на російській мові, безпрограшний хіт і заспівати. Ясно, що за нього голосували б. Але ми свідомо вибрали цей трек Courageous, невідомий трек, але з великим потенціалом перемоги на конкурсі. Також цей трек Олександр тестував серед авторів всіх пісень колишніх переможців. Вони ж там всі між собою дружать. Тому нам важливо було взяти участь в нацвідборі саме з таким треком, щоб в разі перемоги, ми могли навіть перемогти на "Євробаченні. Якщо нема шансу перемогти на "Євробаченні" — нічого туди навіть їхати", - впевнений Нікітін.

 

Зараз ви читаєте новину «Пісня від Олександра Барда дісталася "НеАнгелам" безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути