середа, 17 червня 2015 11:44

Пісня українського гурту вперше стала визнаним хітом у Польщі
6

Фото: Прес-служба

Трек KOZAK SYSTEM увійшов у трійку найпопулярніших пісень Польщі.

 Минулого тижня у Польщі пройшов наймасштабніший фестиваль польскої пісні "OPOLE".  13 червня український гурт KOZAK SYSTEM  взяв участь у концерті "Super Premiery", що проходив в рамках фестивалю та транслювався наживо мільйонам польських глядачів  каналу TVP1. Музиканти виконали пісню "Kochaj i Żyj", записану разом з польскою командою "Red Lips". Цей трек слухачі обрали  з понад 150 пісень для участі у фестивалі "OPOLE"". За результатами смс-голосування пісня увийшла в трійку кращих пісень Польщі  2015 року

 Польські ЗМІ вже назвали KOZAK SYSTEM – найвідомішою  командою  з України, а трек "Kochaj i Żyj"  -  безумовним хітом, що  в  трійці кращих  польських пісень цього року.

"Ми взяли участь у фестивалі Opole, що має 52-річні традиції, і з кожним роком набуває масштабу і ваги. Це дійсно важлива культурна подія у Польщі. Я дуже вдячний польским глядачам за вибір та визнання українського гурту KOZAK SYSTEM. Я мрію, що вже найближчим часом в Україні з'явиться чи відродиться музичний  фестиваль такого масштабу та професійного рівня. Така подія стане не лише об'єднуючим фактором  для української музики чи культури, а й  стимулом для духовного зросту всієї нації", - говорить музикант KOZAK SYSTEM Володимир Шерстюк

"Я гордий за український культурний простір, це насправді успіх, бо українська команда вперше представлена в Польщі на такому високому рівні. Ми горді тим, що маємо успіх на Opole!

 Щодо ж самого фестивалю – то дуже приємно було  бачити, що кожен, хто створює свято Opole, має це свято в своєму серці.  Завжди  комфортно бути там, де люди щиро люблять свою роботу і один  одного.  Opole - це  справжній фестиваль  музики і музикантів, де немає жодного байдужого. Це чудова  можливість не тільки зіграти для величезної аудиторії, але й  побачити колег по цеху, почути свіжі гастрольні та життєві історії чи створити нові пісні в дуеті.", - розповів соліст KOZAK SYSTEM Іван Леньо.

 Вже 20 червня KOZAK SYSTEM представлять Україну  на міжнародному  музичному фестивалі "Oświęcim LIFE Festival", де цього року гратимуть разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими  відомими музикантами зі всього світу.  Там  українці заграють подвійну програму - новий альбом "Живи і Люби" та спільний проект з Тарасом Чубаєм – " Пісні Самонаведення".

 Нагадаємо, навесні 2015 музична формація KOZAK SYSTEM  презентувала другий номерний альбом "Живи і Люби". Окрім України, платівка  вийшла  у Польщі на лейблі "LOU&ROCKED BOYS" та має  декілька feats,  в тому числі   з польською легендою Марилею Родович (Maryla Rodowicz),   гуртами "Enej", "Bednarek" та "Red Lips".

Зараз ви читаєте новину «Пісня українського гурту вперше стала визнаним хітом у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути