вівторок, 13 вересня 2016 12:17

Піпа Міддлтон приголомшила величезною діамантовою обручкою
4

Фото: Reuters

Сестра Кейт Міддлтон, Піпа зібралась заміж. Недавно вона прийшла на благодіний захд, як патрон організації British Heart Foundation, з нагоди вшанування пам'яті загиблих 11 вересня у всесвітньому торгівельному центрі у Нью-Йорку.

За весь час існування благодійної ініціативи було зібрано майже 94 мільйони фунтів стерлінгів.

Піпа приміряла роль брокера, навіть уклала кілька угод по телефону. Сестра Кейт Міддлтон була одягнена в елегантний костюм і продемонструвала розкішну обручку з діамантом, яку їй подарував наречений, вартістю 200 тисяч фунтів, бізнесменом Джеймс Метьюс.

Читайте також: Кейт Міддлтон планує народити третю дитину

"Герцог і герцогиня Кембриджзькі раді новині", - повідомив представник королівської родини, після того, як стало відомо, що Піпа заручилась з бізнесменом.

"Керол і я дуже раді новині. Вони прекрасна пара і ми бажаємо їм щиро щастя", - сказав батько нареченої у заяві.

"Джеймс поважає традиції і все зробив правильно, він перед тим, як робити пропозицію Піпі попросив її руки у її батька аби зробити все по закону", - сказав друг наречених Річард Кейт Daily Mail.

Нагадаємо, принц Вільям подарував Кейт Міддлтон на заручини обручку своєї матері з синім сапфіром у 12 карат у 2010 році.

Зараз ви читаєте новину «Піпа Міддлтон приголомшила величезною діамантовою обручкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути