пʼятниця, 22 квітня 2016 16:21

Підопічні Івана Дорна на "Голосі країни" написали гімн команди

Підопічні Івана Дорна на "Голосі країни" написали гімн команди
Прес-служба

У неділю 24 квітня о 21.00 на телеканалі "1+1" відбудеться фінальний раунд "вокальних боїв" в проекті "Голос країни". Учасники, які зможуть перевершити свого суперника у майстерності співу під час виконання пісень в дуетах, потраплять до наступного етапу - "нокаутів".

Кожен з тренерів "платинової четвірки" - Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Іван Дорн – продовжує дивувати своїх колег по червоному кріслу вибором репертуару для учасників і несподіваним підбором суперників для виконання пісень в парах.

Так, у фінальному раунді "вокальних боїв" запальному домініканцю Антоніо Гомесу Крузу доведеться виконати пісню українською мовою, а колоритній одеситці Тетяні Аміровій – освоїти новий для неї стиль музики і відійти від звичного джазового виконання.

Бандуристка з Полтави Інна Іщенко отримає сильного та впевненого у своїх силах суперника, тому в "бою" вона повинна буде не тільки перевершити його у майстерності співу, а й здобути перемогу над собою.

"Я хочу побороти свою власну невпевненість Для мене це бій із самою собою", - каже Інна.

Іван Дорн приготував особливе випробування для своєї енергійної підопічної Анастасії Пшокіної - їй доведеться боротися за місце в команді тренера з давньою подругою.

Варто відзначити, що всі учасники з команди Івана Дорна дуже здружилися між собою.

"Ми часто зустрічаємося поза проектом, наприклад, одного разу влаштовували вечірку вдома у Андрія Осадчука: співали, імпровізували, і навіть складали "Гімн Дорнобанди", який починається словами "в команде у Дорна весело, задорно", - розповідає підопічна Стицамена Юлія Юріна.

Так, минулого вівторка Стас Корольов, Влад Каращук, Христина Олексин, Юлія Юріна і Костянтин Дмитрієв разом відвідали допрем'єрний показ фільму "Я з тобою" - першої української художньої стрічки про недавні події на сході України.

До фінального раунду "вокальних боїв" Іван Дорн і Потап приготували особливий подарунок глядачам - спільний музичний номер, де продюсер виступить в ролі MC і начитає реп, який він склав сам, а Іван Дорн "запалить" всю залу стильною танцювальною музикою.

Зараз ви читаєте новину «Підопічні Івана Дорна на "Голосі країни" написали гімн команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути