субота, 28 лютого 2015 14:28

Співачка Лама розповіла, де планує зіграти весілля

Автор: tsn.ua
 

Співачка Лама хоче вийти заміж у неземному місці, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Мені подобається, коли це просто двоє людей, в якомусь місці неземному, яке б не асоціювалося в з нашим буденним життя, це має бути щось романтичне, інтимне, особисте - щоб ніхто не бачив і ніхто не наврочив. Звісно, що ми будемо брати шлюб в одній зі львівських катедр, - говорить співачка і додає, - я в Саші ціную, те що він робить сюрпризи і зізнається у кохані кожен день, тому я вважаю, що людина яка любить свого партнера має проявляти своє кохання щодня, а не тільки на День Святого Валентина".

Лама не переймається різницею у віці з коханим.

"Вік тут не має ніякої різниці, ми як діти в душі, тому що коли є емоції, любов, коли людина цінує один одного - там не має думок про щось інше: кому скільки років, дуже багато моментів. Коли багато пар, коли чоловік старший на 20-30 років, а потім жінка в шоці. Коли чоловік починає творити різні справи, постарішав і біс в ребро, тому це суто залежить не від віку, а від людей. Коли ці пазли сходяться, все буде дуже круто, коли він чи вона подобається тобі ззовні і тобі душевно все підходить, коли всі емоції навіть у інтимному плані все підходить, тоді нікого не хочеться", - говорить співачка.

Секрет власної молодості Лама бачить у мирі з самою собою.

"Має в голові бути гармонія, спокій, любов, прекрасні емоції. Людина має бути щасливою перш за все, а йога і вегетаріанство, це як пігулки, які виводять тебе зі стану, але найголовніше - це наша голова, думки", - говорить співачка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Лама розповіла, де планує зіграти весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути