субота, 04 квітня 2015 17:43

Пісня "Все будет хорошо" змінила життя Сердючки

Автор: zaycev.fm
 

Вєрка Сердючка переконана, що треба писати пісні про хороше, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Пісня жартівлива, але життя іде, коли я написала слова у 99-му році моє життя помінялося. Треба писати тільки хороше", - сказала Вєрка Сердючка.

Сєрдючка, яка запам'яталася свого часу гучним виступом на Євробаченні, цього року знову поїде на конкурс, але у якості гості.

"Ми поїдемо до Віденя на Євробачення. Україна не бере участь цього року, але нас запросили, як один з кращий номерів за 60 років", - сказала Вєрка Сердючка.

Нагадаємо, Андрій Данилко знявся у голлівудській шпигунській комедії "Сьюзан Купер". На знімальному майданчику працював з світовими зірками Меліссою Маккартні, Джуд Лоу, Джейсоном Стетхемом.

За словами Данилка, з акторів, задіяних у фільмі, знає тільки Джуда Лоу.

''Ну не знав я донедавна героя бойовиків Джейсона Стетхема, який зіграє шпигуна-невдахи'', — зізнався Андрій.

За сюжетом Вєрка Сердючка бере участь у фестивалі пісні. Коли співає, на сцену вилітає агент Мелісса Маккартні, штовхає Сердючку, вихоплює у неї з рук мікрофон і кричить: "Обережно, зараз рвоне!..". Так хотіла попередити про вибухівку шпигуна Джейсона Стетхема.

"Епізод знімали два дні. Мені раз за разом доводилося падати, смішно задираючи ноги. Режисер від моєї клоунади був у захваті. Плескав, кивав головою. Просив операторів зробити ще дубль. Я дико втомився, але реально отримав задоволення від процесу. Стетхем в перший день не знімався, просто спостерігав за подіями. Дивився з круглими очима, ніби я сновида. Потім комплімент зробив: як круто у тебе виходить!", - додав співак.

Зараз ви читаєте новину «Пісня "Все будет хорошо" змінила життя Сердючки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути