понеділок, 01 квітня 2013 17:28

Періс Хілтон та Ірина Шейк за закритими дверима вибрали чергову "Міс України"
34

Фото: Фото надані організаторами конкурсу

21-річна Аня Заячковська із Івано-Франківська виграла національний конкурс краси "Міс Україна". Закрита церемонія пройшла в столичному готелі "Фермонт". В журі сиділи голлівудська тусовщиця Періс Хілтон, актор Жан-Клод Ван Дам та модель Ірина Шейк. Захід був повністю закритим для преси.

"Ніяких секретів там не було. Просто всі гості конкурсу жили у "Фермонті", а сама зала готелю розрахована лише на 200 місць. Тому журналістам просто ніде було б працювати. І саме через це захід в такому форматі ми зробили перший і останній раз", - пояснює почесний президент конкурсу Сергій Матяш.

Щодо перемоги Ані Заячковської, то за словами Матяша, "вона була прозорою і чесною".

"Саме Аня сподобалась журі найбільше. Тому не варто говорити зараз, що їй купили перемогу. Наше журі неможливо підкупити. Самі розумієте Періс Хілтон, Ван Дамм", - зауважує Матяш.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вірастюк та Скрипка вибирали дівчат для календаря "Playboy"

Відразу після конкурсу зіркові гості відправились на афтепаті, де святкували день народження Олександра Онищенка. Зараз він є меценатом конкурсу. 31 березня йому виповнилося 44 роки.

Щодо самої переможниці, то її батьки прості люди. Мама — домогосподарка, а батько колись працював будівельником. Зараз на пенсії. Дівчина вчиться в Прикарпатському національному університеті ім. Стефаника на художника-іконописця. Має модельні параметри: 86-60-91. При рості 179 см важить 58 кг.

Цього року у вересні Аня представить Україну на світовому конкурсі краси на острові Балі, що в Індонезії.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон та Ірина Шейк за закритими дверима вибрали чергову "Міс України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути