четвер, 02 серпня 2012 14:38

Перед весіллям Брітні Спірс витратить на свою красу $150 тисяч

Перед весіллям Брітні Спірс витратить на свою красу $150 тисяч
Співачка вже почала щосили готуватися до урочистості Фото: news-blogtv.ru

Популярна американська виконавиця Брітні Спірс вирішила не шкодувати грошей і витратить майже 150 тисяч доларів на власну красу. Артистка хоче бути чарівною на одруженні, яке відбудеться на Гаваях напередодні католицького Різдва.

Брітні Спірс, яка ніколи не відрізнялася худорбою, а після тривалої депресії, пов'язаної з розлученням з Кевіном Федерлайном, і зовсім пустилася в розгул: їла, що хотіла, зловживала алкоголем і навіть постриглася налисо, - зустрівши нове кохання, захотіла помінятися в кращу сторону. Брітні згадала про вже майже згаслу кар'єру, звернула увагу на фігуру, котра помітно розпливлась, і вирішила взяти себе в руки.

Тепер Спірс абсолютно щаслива: її новий альбом мав великий успіх, гастрольний тур також виявився неймовірно популярним. Крім цього, дівчина пострункішала і повернула собі право опіки над власними дітьми. Зараз же її новий коханий, Джейсон Травік, пішов ще далі і зробив пропозицію руки і серця. Зрозуміло, щаслива Спірс сказала "так" і почала щосили готуватися до урочистості.

Так, в цілому знаменитість готова витратити на приведення себе в порядок близько 150 тисяч доларів. У цю суму, наприклад, входять три ванни з рожевими пелюстками, наповнені мінеральною водою "Евіан" (приблизно по шість тисяч доларів за ванну).

Крім того, зірка витратить 43 тисячі доларів на процедури з рубінами і діамантами, які відполірують шкіру її обличчя. Ще в 40 тисяч обійдуться заняття з персональними тренерами, а 37 тисяч доларів коштуватимуть послуги особистих кухарів, які готують артистці корисну і низькокалорійну їжу. Також в десять тисяч доларів обійдуться кисневі процедури для обличчя і в трохи меншу суму - процедури від мімічних зморшок і від прищів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірз розслабляється у стоматологічному кріслі

Нагадаємо, Брітні Спірс та її обранець Джейсон Травік заручилися в кінці минулого року в Лас-Вегасі. В минулому Травік працював прес-агентом виконавиці. Пара почала зустрічатися в 2009 році. Близький друг закоханої парочки розповів, що Травік довго не міг вибрати обручку для зоряної подруги і навіть сам намагався розробити її дизайн. День народження виконавиці Брітні і Джейсон відзначили разом. Тим часом пара переживала різні періоди. Кохання змінювалося люттю, в нападі якої Джейсон, за чутками, навіть бив Брітні.

Зараз ви читаєте новину «Перед весіллям Брітні Спірс витратить на свою красу $150 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути