пʼятниця, 20 вересня 2013 13:57

Перед фіналом "Міс Світу" навколо учасниці від України розгорівся "модний" скандал

Автор: фото:Олена Галагуза
 

Напередодні фіналу конкурсу "Міс світу" на о. Балі, куди поїхала представниця від України Анна Заячківська, розгорнувся скандал. Як повідомляла раніше Gazeta.ua, гардероб для української красуні готує житомирський дизайнер Марина Джин. Урочисту презентацію суконь влаштували 23 серпня, під час якої "Міс України" зауважила, що цілком довіряє смаку дизайнера.

Але днями була оприлюднена заява директора Івано-Франківського модельного агентства Тетяни Терсенової-Заводовської, яка готувала Заячківську до поїздки на конкурс "Міс світу", що вони відмовляються брати сукні, пошиті Мариною Джин.

"Ну на що це схоже? Ви розумієте, що конкурс - це повинна бути маса шовку чи шифону? Це мають бути камені, це повинна бути вишивка. А це що? По-перше, тканина яка. І ця спідничка з топиком. Коли я побачила в інтернеті це, викликала дизайнерів, дала грошей, вони пішли купили тканину і за 4 дні і 4 ночі пошили 2 сукні", - повідомила Терсенова-Заводовська.

Керівник Національного комітету "Міс України" Сергій Матіяш повідомив, що жодного разу не чув від Анни Заячківської, що їй не подобаються сукні від Марини Джин. Рівень дизайнерських робіт житомирянки визнаний на національному рівні. Саме тому їй довірили готувати сукні для національного конкурсу "Міс Україна", а згодом і для переможниці цього конкурсу для її участі на "Міс світу".

"Коментар Тетяни Терсенової-Заводовської я вважаю самопіаром. Прикро, що заради самореклами деякі люди не гребують тим, аби полити брудом інших, талановитих особистостей, які прославляють свій край і нашу державу на високому рівні", - сказав Сергій Матіяш.

І додав, що незадовго до поїздки Анни Заячківської на "Міс світу" Терсенова-Заводовська телефонувала йому, сказавши, що підготовка до міжнародного форуму краси проходить добре.

"Жодного слова про своє незадоволення сукнями, створеними житомирянкою, тоді Тетяна не висловила", - веде далі Матіяш.

Сергій Вікторович сказав, що ця ситуація нагадує йому історію з Леніним, що ніс колоду, до якої пізніше "примазалися інші помічники".

Директор конкурсу "Міс Україна" у Житомирі Олександра Нонік назвала коментар модельного агентства у бік дизайнера Марини Джин не етичним.

"Неприпустимо, коли сукні загальновизнаного майстра оцінює людина, яка не має стосунку до дизайнерської справи. При тому, що сукні Марини Джин для конкурсу "Міс світу" затвердив Національний комітет "Міс Україна", - наголосила Олександра Нонік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міс-Україна підготувала на фінал "Міс світу" сукню з ірландського мережива за 7 тисяч гривень

Зараз ви читаєте новину «Перед фіналом "Міс Світу" навколо учасниці від України розгорівся "модний" скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути