вівторок, 19 травня 2015 12:30

Памела Андерсон зробила оголене фото у душі заради благодійності

 

Памела Андерсон і організація РЕТА (Організація за етичне поводження з тваринами) опублікували знімок, на якому зображена актриса традиційно в оголеному вигляді.

Інтимні місця колишньої "рятівниці Малібу" прикриває лише маленький рушник. Відзначимо, що фото зроблено в стилі хічкоківського "Психо". На самому плакаті крім Андерсон красується напис, в якому говориться:

"Турбота про довкілля - це не тільки економія води, коли ви приймаєте душ. Спробуйте стати вегетаріанцем ".

Ці слова були вибрані не випадково. Як вдалося з'ясувати організації РЕТА, м'ясо-молочні ферми в США споживають майже половину водних ресурсів країни. Фахівці стверджують, що якщо майбутнє літо буде в Америці посушливим, це може привести до розорення безлічі фермерських господарств, що посилить економічну кризу в Америці. У своїй промові перед журналістами Памела також зазначила, що річки викачуються і пересихають в чому через те, що нерідко фермерам доводиться поливати посадки кормів для тваринницьких ферм.

"Для виробництва одного фунта м'яса необхідно стільки ж води, скільки одна людина виливає на себе, приймаючи душ протягом півроку", - підсумувала Андерсон.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон зробила оголене фото у душі заради благодійності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути