середа, 25 січня 2017 14:32

Оля Полякова зняла кокошник заради нової обкладинки

 
Співачка Оля Полякова знялася для лютневого номера видання "Добрі Поради".

На обкладинці співачка з'явилася без традиційного для свого образу головного убору, віддавши перевагу елегантним локонам. Знімала співачку фотограф Соня Плакидюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова оголилась в прямому ефірі

У відвертій розмові з журналістами Полякова розповіла про ціну власного успіху, підтримку чоловіка, труднощі у вихованні дітей, а також про те, як не ставити бар'єри на шляху до мети.

Успіху передували невдачі, з якими Полякову навчив справлятися люблячий чоловік. Саме він виховав в артистці позицію "Не можеш змінити обставини - зміни своє ставлення до них", навчив пропускати неприємності, не зациклюватися на розчаруваннях і йти далі.

"Все бар'єри і огорожі - тільки у нас в голові. Нічого немає неможливого! "- Заявляє співачка.

Полякова - головний організатор усіх сімейних заходів, про що іноді шкодує.

"Найкращим святом в моєму житті було наше весілля! Я абсолютно нічого не робила і ні за що не відповідала. Тепер все організовую я: стежу, чи замовили, чи привезли, чи всім весело. Моя порада жінкам: не перетягувати ковдру на себе, нехай чоловік робить вам свято, а ви його прикрашайте! ", - Поділилася порадою Полякова.

"Іноді мені здається, що вся система шкільної освіти сьогодні побудована саме таким чином: щоб всі вчили, падали з ніг від втоми і в результаті ніхто нічого не знав. Я вже подумувала за прикладом подруг перевести Машу на домашню освіту! "- Підсумувала співачка.

Незважаючи на сильну зайнятість і щільний концертний графік артистка відмінно справляється з роллю дбайливої ​​мами і виховує двох дочок. На думку Олі, діти повинні займатися тим, що їм подобається.
Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова зняла кокошник заради нової обкладинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути