Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2016 13:59

Оля Полякова присвятила пісню українським політикам

Оля Полякова присвятила пісню українським політикам

Співачка Оля Полякова представила студійну версію іронічного синглу "Мама казала". Пісня вже встигла стати хітом концертної програми "Краще, найкраще та дуже найкраще", з якою співачка об'їздила всю Україну.

Автором пісні є лідер популярної в 90-х групи The Вйо Мирослав Кувалдін. Свій новий сингл Полякова присвятила ... українським політикам і навіть презентувала номер з їх участю.

Понад півроку артистка виконувала трек "Мама казала" на тлі танцюють портретів Яценюка, Коломойського і Порошенко. Пісня настільки припала до душі шанувальникам артистки, що вони буквально атакували соцмережі співачки з проханнями випустити її в студійній якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова показала бекстейдж оголеної фотосесії для XXL

"В рамках мого весняного туру " Краще, найкраще та дуже найкраще", який пройшов з аншлагами по всій Україні, ми представили новий номер і нову україномовну пісню "Мама казала". Це іронічна пісня про, здавалося б, розчарування в любові, але в ній можна також знайти і метафору на адресу наших політиків. Там є такі слова - відоме українське прислів'я: "Не для тебе мама квiточку ростила", вони спрямовані політикам, які кружляють нашу Україну, як дівчину, але не люблять її по-справжньому і не можуть зробити її щасливою, а хочуть лише спокусити...", - прокоментувала Полякова.

Сингл "Мама казала" став першою мультимовної піснею в репертуарі артистки і презентовано в дні вступу в силу закону про квотування. А один з харківських продакшнів взявся за створення анімаційного ролика. Прем'єра кліпу відбудеться найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова присвятила пісню українським політикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути