четвер, 21 січня 2016 14:34

Оля Полякова покаже своє неймовірне шоу мільйонам
4

Фото: Соцмережі

14 лютого Суперблондинка Оля Полякова представить відеоверсію шоу-програми "Шльопали шльопки"

Восени 2015 Оля Полякова вирушила у свій перший масштабний тур містами України з шоу "Шльопали шльопки", який охопив 28 міст. Апофеозом туру став виступ Суперблондинки в київському STEREO. Більше чотирьох тисяч глядачів стали очевидцями унікального шоу Полякової, проте артистка впевнена, що число глядачів її концертів має обчислюватися в мільйонах, як і загальна кількість переглядів її відеокліпів за 2015 рік, які перевищили позначку 10000000. Тому Оля підготувала черговий подарунок для своїх шанувальників - на своїй офіційно сторінці в Fаcеbook Полякова анонсувала повнометражну відео-версію шоу-програми, яку представить до Дня всіх закоханих.

Глядачів чекає двогодинний сеанс найпотужнішого вокалу і бездоганного гумору від головної Суперблондинки країни. У відеоверсію шоу-програми увійдуть не тільки всіма відомі "Шльопки", "Люлі", "Любовь-Морковь", "Первое лето без Него", а й нові сингли. В цілому прозвучить 25 пісень, серед яких ремейк на україномовну композицію Кузьми Скрябіна "Хлопці-олігархи".

За весь концерт глядачі стануть свідками, як Суперблондинка змінить 8 нарядів, не йдучи зі сцени, міняючи образи за розсувними екранами і декораціями, а також побачать, як літає співачка над сценою на висоті більше 4х метрів і запущений в зал 40-метровий надувний золотий батон.

Кульмінацією шоу стане поява артистки верхи на кришталевому коні в натуральну величину вартістю понад 5000 $.

Прем'єра відео-версії "Шльопали шльопки" відбудеться 14 лютого на офіційному Youtube каналі артистки.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова покаже своє неймовірне шоу мільйонам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути