пʼятниця, 15 квітня 2016 13:48

Оля Полякова поділилася секретом, як швидко вправляти мізки

Автор: Прес-служба
 

У відвертому інтерв'ю виданню "Теленеделя" співачка Оля Полякова розповіла про щастя в простих речах, сімейні цінності, а також - поганий настрій і як вправити собі мізки.

Напружений графік артистки позначається на близьких. Але розслабитися Оля дозволяє собі тільки після концерту:

"У мене гастрольний тур, який триває цілий місяць, так що сім'ю бачити не буду. Чоловік, правда, на двох концертах був. Але в тому стані, в якому перебуваю перед концертами, я йому не подобаюся. У підсумку він підібрав хвоста і втік (сміється). Мав ще й сьогодні зі мною бути, але сказав, що більше не витримує. Я перед концертами ще та мегера! Доброю і прекрасною феєю стаю тільки на сцені і після вступу", - розповідає Полякова.

Оля не приховує, що напруга артиста вихлюпується поганим настроєм, в першу чергу, на рідних і тих, хто поруч:

"Наприклад, на мого директора і за сумісництвом - коня, Артема. Коли він приходить до невропатолога, той йому каже: "А вам не до мене! У вас нервів вже взагалі не залишилося", - сміється співачка.

І додає, що не вірить в "легенду", нібито артист може черпати енергію і доброту від сонця і смачної їжі:

"Нехай златовласої німфи нашої естради скільки завгодно розповідають такі легенди, все це неправда - ми буваємо в дуже поганому настрої. І дуже важливо, щоб в такі моменти поруч знаходилися люди, готові нас підтримати".

Оля без сорому говорить про те, чого боїться:

"Боюся. Павуків. Смерті. Хвороб. Насправді, у мене багато фобій, і я з ними борюся. Сама. У психотерапевтів не вірю. Вірю в те, що будь-яка людина, якщо дуже цього захоче, може поставити свої мізки на місце", - підсумувала Суперблондинка.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова поділилася секретом, як швидко вправляти мізки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути