четвер, 07 липня 2016 12:36

Оля Полякова подарувала чоловікові захід сонця за $ 15 тисяч
8

Фото: Соціальні мережі

Суперблондинка Оля Полякова днями повернулася з Лондона, куди вирушила всією сім'єю, щоб відзначити день народження коханого чоловіка.

За традицією Полякова подарувала чоловікові захід, забронювавши столик в престижному видовому ресторані британської столиці.

"Я думаю, Вадику сподобався мій подарунок. Ця поїздка обійшлася в 15 тисяч доларів! - Прокоментувала співачка. - Мені дзвонять подруги і запитують: як відпочила? А хіба поїздку в Лондон можна назвати відпочинком? Ми ж цілими днями ходили по якимось музеям , виставкам, в опері були...це не відпочинок, це отримання нової інформації! ", - розповіла Оля Полякова.

Столиця Великобританії вразила артистку своєю архітектурою і захопила настільки, що Полякова навіть не подумала про шопінг і не зайшла ні в один магазин, проте все одно витратила більше грошей, ніж взяла з собою.

"Нам ніколи не вистачає коштів, тому що я на відпочинку не звикла дивитися на цінник. І в цій поїздці до Лондона нам знову пересилали гроші, два рази!" - Зізналася Полякова.

Також співачка зазначила, що любить подорожувати, але не представляє відпочинок без своєї сім'ї. У всі поїздки артистка відправляється разом з чоловіком і дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова подарувала чоловікові захід сонця за $ 15 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути