Ексклюзиви
пʼятниця, 18 листопада 2011 18:28

Ольгу Сумську у першому шлюбі бив чоловік

Ольгу Сумську у першому шлюбі бив чоловік

Ольга Сумська хоче обвінчатися з своїм другим чоловіком актором Віталієм Борисюком.

"Чоловіки бояться цього. Це тільки в кіно – прийшов до батьків коханої, став перед нею на коліно, з квітами, тортиком: "Прошу руки вашої доньки". Багатьом людям зручно жити у громадянському шлюбі. Але, якщо задуматись, жити невінчаними – це гріх. Та й дітям по життю легше буде. Хочу повінчатися зі своїм чоловіком, але ж не робити самій йому пропозицію. Чи натякнути вже все таки, навіть, не знаю", - розказала Сумська.

Також вона зазначила, що на місці чоловіка ніколи б не вдарила жінку.

"Коли чоловік піднімає руку на жінку — це все. Найстрашніший прояв природної чоловічої агресії. У першому шлюбі стикалася з цим. Зрозуміло, з цього нічого не вийшло. Всього чотири роки прожили разом. Не уявляю, як бідні жінки терплять це роками. Якби від мене завагітніла некохана жінка, не знаю, чи одружилася. Але не кинула б її напризволяще, це точно. В цьому плані дуже подобається мусульманський підхід. Чоловік вже не живе з жінкою, вона йому більше не цікава, але він продовжує повністю забезпечувати їх спільну дитину. Ненавиджу скупість у чоловіків. Ніколи би не грала в казино. Для мене це незрозуміло. Мій сусід 10 років день у день звідти о сьомій ранку додому повертався. Не розумію цього", - розказала акторка.

Прочитати детальніше, яким чоловіком була би Ольга Сумська можна у журналі "Країна" № 44 (97) за 18 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Ольгу Сумську у першому шлюбі бив чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути