неділя, 15 травня 2016 14:35

Ольга Сумська розповіла, як помолодшала на 20 років у серіалі "Останній москаль"

Ольга Сумська розповіла, як помолодшала на 20 років у серіалі "Останній москаль"
joinfo.ua

Акторка Ольга Сумька зіграла у серіалі "Останній москаль" свою героїню у юності. За словами зірки, для цього їй не знадобились особливі косметичні засоби, а лише відповідний душевний стан. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Жінка не маленька, десь 66-67 кілограмів і Юрію Горбунову треба мене нести, як пір'їночку. Треба бути закоханим і ніжним. Була дивна ситуація. Саме на ці ролі молодих героєв Юри і мене запросили мою доньку Антоніну і Ігоря Скрипка, щоб вони зіграли нас молодих. Вони приїхали і спробували себе, але вони були дуже несхожі, Тоня з далеку лише. але, коли це крупной план, то ні і режисер побачив це. Вирішили, що саме ми будемо грати цих героїв в 20 років, тому ми обійшлися без латексного гриму, підтяжок, головне внутрішній стан, переконливо все було", - говорить Ольга Сумська.

До речі, у новому серіалі, як і в "Роксолані" Сумську носили на руках.

"Я завжди переживала, коли партнер мене брав на руки, а тут ще і у воді, але все гаразд, Юрій Горбунов був на висоті, ці кадри мені нагадали епізоди з "Роксолани", саме так на руках мене ніс султан, під час шлюбної ночі, так же каменюку вішала собі на шию у "Роксолані", щось повторюється", - каже Сумська.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська розповіла, як помолодшала на 20 років у серіалі "Останній москаль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути