четвер, 24 листопада 2016 17:28

Ольга Горбачова показала дочку-модницю
4

Фото: Прес-служба

Старша дочка Ольги Горбачової - Поліна Нікітіна вивела свою зоряну маму на подіум під час показу колекції HELENBERв рамках Kids Fashion Day FW'16.

23 листопада юна леді і її знаменита мама блищали на подіумі в розкішному вбранні від українського дизайнера Олени Бернацької.

"Олена ніколи не пропускає мої концерти та семінари, дарує сукні в ключові моменти життя, наприклад, на наші заручини з Юрою. А її розкішний смак - це причина мого окремого захоплення, оскільки тільки їй не шкода витратити на кожну спідницю по 12 метрів фантастичної тканини. На запрошення дизайнерів пройтися по подіуму я давно вже відмовляю - "надефілевалась" в період "Мелорами", але талановитій подрузі відмовити не змогла", - жартує Ольга Горбачова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливі Ольга Горбачова та Юрій Нікітін прикрасили обкладинку журналу Viva

Участь старшої дочки в зоряному показі була під питанням, так як батько Юрій Нікітін категорично заборонив виходити на подіум молодшої дочки Серафима Нікітіної і довго не підтверджував дефіле старшої. Але Ольга переконала його, що Поліна вже досить доросла, щоб не тільки з'явитися на публіці, а й прийняти рішення про участь в показі самостійно.

Тим часом Поліна розповіла, що ідею мами - взяти участь в показі - підтримала, тому знає дизайнера з дитинства. "Олена дозволила мені реалізувати мої ідеї в дизайні сукні, в якому я сьогодні виходила на подіум. Так що вдалося відчути себе початківцям дизайнером, а мені це дуже цікаво".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова показала дочку-модницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути