середа, 30 листопада 2016 15:57

Ольга Фреймут допомогла матері знайти загублену дитину
4

Фото: Прес-служба

У п'ятому випуску проекту "Новий інспектор Фреймут. Міста" телеведуча Ольга Фреймут перевірила Чернівці за критеріями "їжа", "освіта", "медицина", "безпека" та "еліта".

Під час перевірки ринку "Калинівський" Ольга Фреймут і її команда допомогли матері знайти загублену дитину, а службу безпеки ринку "нагородили" табличкою "Ганьба міста", адже вони не змогли оперативно зреагувати і допомогти в пошуках. Безпеку Чернівців телеведуча оцінила в 1 бал.

Після перевірки Ольги Фреймут і її команди в Чернівцях служба охорони ринку "Калинівський" почала співпрацювати з поліцією за новими інструкціями, а співробітників, які не змогли знайти загублену дівчинку, перевели на інші посади.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Ольга Фреймут розповіла, як поєднує роботу і материнство

Варто зазначити, що випуск став рекордним за показниками телеперегляду в сезоні: частка склала 13,75% за аудиторією 18-54 (вся Україна).

За підсумками інспекції, Чернівці отримали 6 балів з 10 можливих і стали лідером серед міст України, які вже пройшли перевірку в цьому сезоні.

Ольга Фреймут разом з командою експертів і таємних агентів проінспектувала кондитерський дім "Ваніль", який став "Ганьбою міста" за грубі порушення санітарних норм в одному з приміщень. У супермаркетах "Велмарт" і "Сільпо" команда проекту порушень не виявила. Таким чином, Чернівці отримали 1 бал з 2 можливих за критерієм "їжа" від ведучої програми.

Рівень медичних установ не приніс Чернівцям додаткових балів. Після перевірки Ольги Фреймут інфекційне відділення обласної клінічної лікарні отримало чорну табличку "Ганьба міста".

Гімназія №4, в якій навчалися відомі політики і фіналістка проекту "Голос країни-5" Тетяна Решетняк, принесла Чернівцям максимальні 2 бали в сфері освіти і стала "Гордістю міста". Ольга Фреймут відзначила професіоналізм та індивідуальний підхід до учнів викладача англійської мови Лариси Семенівни Василович.

Згідно з дослідженнями незалежної аналітичної організації, на освіту міська влада Чернівців витрачає рекордну суму в порівнянні з іншими містами України:

"У 2016 році міська влада Чернівців заявили дуже амбітні плани: третина витрат бюджету - на освіту. Це рекордна частка витрат на освіту не тільки серед обласних центрів, а й взагалі серед всіх міст України", - говорить Юрій Мироненко, член Правління Інституту суспільно-економічних досліджень.

"Місто багато витрачає на освіту, і це помітно. Чернівці - це маленький український Кембридж", - зазначила Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут запропонувала мерові Чернівців пройти ряд випробувань, щоб перевірити, який він сім'янин. Міський голова гідно впорався з непростими завданнями і показав, що вміє і дитини сповити, і сорочку випрасувати. Еліту міста телеведуча оцінила в максимальні 2 бали.

Мер міста Чернівці став одним з перших міських чиновників, які відгукнулися на запрошення Ольги Фреймут прийти на центральну площу міста і ознайомитися з результатами інспекції. Оголосивши підсумки перевірки городянам, телеведуча подарувала Чернівцям дитячий майданчик.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут допомогла матері знайти загублену дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути