понеділок, 05 березня 2012 13:45

Олеся Стефанко проходить реабілітацію в Німеччині

Олеся Стефанко проходить реабілітацію в Німеччині

Друга міс світу-2011 Олеся Стефанко зараз знаходиться на реабілітації в Німеччині. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

"Тиждень тому Олеся поїхала на реабілітацію до Німеччини. А до того два місяці вона була у своїх батьків на Івано-Франківщині. Два місяці Олеся не ходила зовсім. Тепер після реабілітації сподіваюсь за два тижні вона стане на ноги", - сподівається Філімонова.

Організатори конкурсу краси і сама Олеся засмучені, що період реабілітації протривав так довго.

"Ми пропустили дуже багато роботи. Це і важливі для нас вечірки, і контракти. Зараз вже нікуди тягнути, бо на носі ще один важливий контракт із однією американською компанією. Поки Олеся не працювала, цих два місяці всі фінансові витрати, а це проживання і переїзди, взяли на себе ми", - зізналася Філімонова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олеся Стефанко вчиться ходити на милицях

Олеся Стефанко отримала подвійний перелом ноги через падіння повітряної кулі в середині грудня торік. Це було в рамках проекту "Зірки на продаж". Таким чином зірки збирали гроші на купівлю апарата знезараження донорської крові. Більшість лотів аукціону були безпечними. Так співачка Віра Брежнєва за гроші прочитала казку, Світлана Лобода — пішла вечеряти, а футболіст Андрій Шевченко на торги виставив право зіграти з собою партію в гольф.

Зараз ви читаєте новину «Олеся Стефанко проходить реабілітацію в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути