неділя, 22 грудня 2013 05:00

Олексій Кортнєв хоче шосту дитину

Автор: фото: tsn.ua
 

Олексій Кортнєв, 47 річний лідер гурту "Нещасний випадок" розповів у інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе про те, скільки планує завести ще дітей та як відсвяткує Новий Рік. У своєму будинку під Москвою зірка щороку влаштовує театралізовані дійства, цього разу це буде олімпіада.

"У нас буде пронесення олімпійського вогню через селище, запалення чаші, буде біатлон з духовими рушницями, я думаю, що я буду головним суддею змагання, а діти будуть брати учать, як спортсмени у всьому цьому", - говорить Олексій Кротнєв.

У музиканта є п'ятеро дітей від різних шлюбів, але він не хоче зупинятися на досягнутому.

"Мені дуже хочеться дівчинку, у мене чотири хлопчики і одна дівчинка, і дуже вдала дівчинка, і хочеться продовжувати в цьому напрямку. Я ніколи не ставив собі максимальної планки, це станеться природнім образом, коли я зрозумію, що не можу їх утримувати, тоді перестану їх народжувати", - говорить Олексій Кортнєв.

Зі своєю теперішньою дружиною музикант одружений 12 років і свою домівку він називає гаванню.

"Ми дуже правильно співпадаємо за темпераментом. Ми люди запальні, але швидко відходимо і ми іноді сперечаємося, не сваримося по-справжньому, ми дуже один одного кохаємо, приходимо до дому, як в тиху гавань", - говорить Олексій Кортнєв.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Кортнєв хоче шосту дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути